free download 78 travel guides written by experts

Drumul spre celebritate incepe la X Factor

Cristian Parmac si X treme invitaţi speciali astă seară la Răi da’ buni

Au părăsit competitia pentru cei 200.000 de euro, dar au păşit pe drumul spre celebritate. Concurenţii care au fost eliminaţi până acum din galele live X Factor au trezit interesul televiziunilor si al oamenilor din industria muzicala. Cristian Parmac este în discuţii cu un compozitor internaţional. X–treme şi Cristian Parmac sunt invitaţii lui Mihai Morar astă seară la Răi da’ buni.

Dupa ce s-au remarcat în super show-ul de la Antena 1, Cristian Parmac si X–treme au fost până acum, invitatii mai multor emisiuni. Fanii Radio Zu i-au putut asculta la Morning Zu, iar telespectatorii Antenei 1 şi Antenei 2 i-au putut vedea şi asculta din nou cântând, la Acces Direct sau Rai da’ buni.

Mai mult decat atat, Cristian Parmac, cel care a părăsit primul galele live X Factor a fost contactat de un compozitor străin şi este în discuţii cu acesta pentru a-i comune o piesă. Nici fetele de la X- treme nu au fost ocolite de propuneri. În curând vor avea o piesă compusă special pentru ele.

Televiziunile sau oamenii din industria muzicală nu sunt singurii care i-au contactat pe concurenţii X Factor. Cristian şi cele trei componente ale trupei formate chiar la X Factor: Raluca, Ligia şi Oana au primit nenumărate mesaje pe Facebook sau telefon de la cei care i-au remarcat în timpul show-ului şi le-au devenit fani.

Cristian Parmac si X-treme vor fi şi astă seară invitaţii speciali ai lui Mihai Morar, în emisiunea Răi daţ buni. Juratul X Factor pregăteşte la Antena 2 o ediţie specială, dedicată Zilei Sfinţilor Mihai şi Gavril. Telespectatorii îl vor putea urmări pe Mihai Morar şi invitaţii săi astă seară de la 19.30.

În competiţia X Factor au mai rămas 10 concurenţi, după ce la acest sfârşit de săptămână două trupe au fost supuse duelului. X-treme si T&L au însumat cele mai puţine voturi din partea publicului, iar cea care a trebuit să decidă cine rămâne şi cine pleacă a fost chiar mentorul lor, Paula Seling, decizie care a copleşit-o. Paula Seling a anunţat plângând că trupa care va părăsi X Factor va fi X-treme.

Tema galei de sâmbătă, 11 noiembrie vor fi melodiile celebre din filmele care au scris istorie de-a lungul timpului. Telespectatorii îşi vor putea vota din nou preferaţii, iar duminică seara vom afla deznodământul celui de-al treilea weekend live X Factor.

Bucuresti, 08.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *