free download 78 travel guides written by experts

“Draga mea prietena”, editii speciale de Pasti

Venind in intampinarea sarbatorilor Pascale, emisiunea “Draga mea prietena” le ofera telespectatorilor editii speciale, dedicate Sfintelor Pasti.

Pe 18 aprilie, Cristina Spatar vine la “Draga mea prietena” sa ne povesteasca despre traditiile si obiceiurile de Pasti, dar si sa ne impartaseasca intamplari din copilarie, din vremea cand petrecea Pastele alaturi de mama ei. In Vinerea Mare, Nicoleta Voica apare in fata telespectatorilor asa cum putini isi imagineaza, confectionand cruci din driftwood (material lemnos purtat de flux in amonte – n.r.) pe care le vinde doar in America. La “Jurnalul monden”, Cristina Siscanu Ionescu si Razvan Voicu ne spun ce isi doresc vedetele de Paste.

Luni, 21 aprilie, in a doua zi de Pasti, Lavinia Parva ne spune unde a petrecut Pastele, impreuna cu iubitul sau, artistul Stefan Banica Jr. Carmen Serban vine in platou impreuna cu iubitul sau, Giani Tocila, un cuplu acasa, dar si pe scena iar astrologul Mariana Cojocaru ne va spune care sunt alimentele greu digerabile, in functie de zodie.

Nu ratati editiile speciale “Draga mea prietena”, dedicate Sarbatorilor Pascale, din zilele de 18 si 21 aprilie incepand cu ora 10:00, la Kanal D.

Bucuresti, 16.04.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *