free download 78 travel guides written by experts

DR. HIT se vede la MUSIC CHANNEL

La fiecare sfarsit de saptamana, duminica  de la orele 16:00 pe MUSIC CHANNEL, fii alaturi de DR. HIT  si savureza, timp de o ora ,reteta compensata pentru satisfactia muzicala garantata!

In cadrul emisiunii sunt transmise dintr-un cabinet virtual al domnului doctor viitoarele hituri, noutati interne si internationale, prezentate  sub forma  de recomandari.
“Dincolo de noutate, emisiunea isi propune sa demostreze ca piata muzicala este extrem de dinamica si foarte prezenta in viata noastra de zi cu zi “,a precizat  Adi Simion –Executive Manager al Music Channel, responsabil cu tot ce inseamna politica muzicala in cadrul postului., producator si realizator DR. HIT.

Scopul emisiunii este sa transpuna pastilele de la radio pe TV, cu specificarea ca vom face o selectie a videoclipurilor, deoarece noutatile video au un  decalaj fata de piata audio.

Industria muzicala va fii  prezentata sub toate aspectele: videoclipuri, concerte, filmari in premiera cu artisti si producatori, turnee si tot ce este demn de luat in considerare in lumea showbiz – ului.

Dr. Hit este un brand recunoscut pe piata radio nationala de peste 2 ani

Programul beneficiaza de suportul unor emisiuni zilnice omonime difuzate de 34 de statii radio din toata tara si de www.doctorhit.ro , site-ul care gazduieste informatiile la zi din show –bizz..

Bucuresti, 12.06.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *