free download 78 travel guides written by experts

Obiectivul companiei Med-As pentru anul 2008: o cifra de afaceri

de 5 milioane euro

Reţeaua de clinici şi laboratoare Med-As, unul dintre principalii jucători din piaţa românească de servicii medicale, estimează pentru 2008 o dublare a veniturilor înregistrate față de anul precedent, în cadrul evoluţiei ascendente a dezvoltării companiei, care a înregistrat un ritm mediu anual de creştere de 200%. Astfel, managementul Med-As estimează pentru 2008 venituri de peste 5 milioane de euro, faţă de 2,6 milioane de euro, rezultate înregistrate în 2007. „Strategia pe care ne-am propus-o încă de la început a fost simplă: grja faţă de pacienţii noştri, investiţii generoase în tehnologie, dotări moderne şi cadre medicale excelent instruite. Vom aplica în continuare aceleaşi principii de dezvoltare, pentru că reprezintă valorile în care credem”,  a declarat dr. Simona Ateia, Director General Med-As.

Anual, clinicile şi laboratoarele Med-As tratează şi efectuează investigații pentru mai mult de 200.000 de pacienţi şi pentru peste 10.000 de abonaţi corporate în sistemul medicinei muncii. Laboratoarele Med-As sunt dotate cu o aparatură tehnică ce permite efectuarea  a peste 300 de tipuri de analize, având  o capacitate foarte mare de prelucrare a datelor într-un timp foarte scurt. Medicii şi pacienții pot să vizualizeze rezultatele analizelor și pe Internet, în condiții de maximă siguranță, cu respectarea  confidențialității datelor cu caracter personal.
„Ceea ce ne interesează în primul rând este confortul pacienţilor noştri, care merită  un alt fel de tratament într-o clinică medicală privată. Ne-am făcut un obiectiv din a redefini calitatea actului medical, atât în ceea ce priveşte componenta sa ştiinţifică, cât şi cea umană, modul în care medicii interacţionează cu pacienţii lor”, a adaugat dr. Simona Ateia. Clinicile medicale Med-As, situate central, dispun de o aparatură ultraperformantă,  precum ecograf 4D de ultimă generaţie, computer tomograf, linie de endoscopie digestivă și pentru sfera ORL.
În plus faţă de serviciile asigurate contra cost, pacienții  clinicilor Med-As beneficiază de consultaţii de specialitate şi investigaţii  oferite în cadrul sistemului de asigurări sociale de sănătate.

Printre obiectivele pe care  Med-As și le-a propus pentru anul 2008 se înscrie deschiderea unui centru de imagistică în cadrul clinicii Med-As Professional, situată în Bdul. Regina Elisabeta nr 57, dotat cu un dispozitiv RMN modern, care va realiza o scanare rapidă pentru un flux crescut de pacienți, precum şi extinderea reţelei, prin deschiderea unui nou centru medical în Piteşti, a cărui inaugurare este preconizată pentru finalul acestui an.

Despre Med-AS
Med-As și-a început activitatea în anul 2003, prin deschiderea primei clinici medicale în București, Med-As Gabroveni. Gama de servicii medicale oferite  a fost completată la începutul anului 2004 prin inaugurarea primului laborator de analize medicale.  Extinderea companiei  a continuat în următorii patru ani prin deschiderea a încă două laboratoare (dintre care unul în oraşul Giurgiu), a unui centru de imagistică, precum și a unei clinici medicale complete și performante, Med-As Professional, dedicată atât persoanelor fizice cât şi companiilor care doresc să le ofere angajaţilor  lor  abonamente de servicii medicale de înaltă calitate.

Bucuresti, 12.06.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *