Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Dozare inteligenta si design premium: noua masina de spalat

rufe HomeProfessional cu sistem i-DOS® de la Bosch

În luna iunie, Bosch lansează noua maşină de spălat rufe premium HomeProfessional cu sistem i-DOS®. Astfel, concernul german stabileşte pentru maşinile de spălat rufe noi standarde de calitate, performanţă, uşurinţă în utilizare, confort, design, funcţionalitate şi economie de energie, apă şi detergent. Printre caracteristicile noii maşini de spălat rufe Bosch se numără sistemul i-DOS®, care asigură dozarea automată a detergentului, designul premium, eficienţa energetică superioară A+++ şi o multitudine de programe de spălare.

Performanţă la superlativ

Sistemul inteligent de dozare automată a detergentului i-DOS® de la Bosch, introdus în urmă cu un an la maşina de spălat rufe Logixx8 a fost primit cu braţele deschise de către clienţii români. Sistemul i-DOS® este răspunsul specialiştilor Bosch la o întrebare care îşi aştepta un răspuns de prea mult timp: ’’Cum pot obţine cele mai bune rezultate la spălare, astfel încât detergentul să fie dozat optim, consumul de apă şi electricitate să fie cât mai redus şi, în acelaşi timp, să previn orice iritaţie a pielii datorată urmelor de detergent?’’ Cu ajutorul sistemului i-DOS® cantitatea de detergent lichid necesară spălării este preluată dintr-un compartiment special. Acest sistem este superior altora deoarece dozarea automată a detergentului este măsurată la ordinul mililitrilor. Mai mult, i-DOS distribuie automat şi precis balsamul de rufe. Cantitatea detergentului este dozată automat, în funcţie de încărcare, tipul şi gradul de murdărie al rufelor şi duritatea apei. Capacitatea compartimentelor i-DOS® asigură cantitatea necesară de detergent şi balsam pentru aproximativ 20 de spălări, nivelul de umplere fiind indicat în permanenţă. În cazuri speciale, dozarea poate fi făcută şi manual, în compartimentul special, de exemplu folosind detergentul pudră tradiţional sau înălbitori.

Aspect şi senzaţie "Premium"

Ca membru al familiei HomeProfessional, maşina de spălat rufe i-DOS® de la Bosch este acum şi mai atractivă: designul rafinat şi funcţional, asigură utilizarea uşoară a sistemului i-DOS®. Compartimentele de dozare sunt identificate printr-un nou set de pictograme, iar ledurile indică precis ce compartimente conţin detergent lichid sau balsam de rufe. Cantităţile de detergent dozate sunt afişate, iar umplerea compartimentelor pentru detergent se face acum mult mai uşor cu ajutorul designului intuitiv. Tastele estetice, displayul TFT cu rezoluţie mare şi text clar şi uşa deosebită dau maşinii de spălat rufe un aspect fin. Selectorul rotativ reprezintă o caracteristică nouă care foloseşte leduri pentru a afişa programul selectat, oferind o senzaţie de confort. Designul plat permite o privire de ansamblu ideală pentru modul de operare al aparatului, iar comutatorul principal din centru dispune de un mod Auto Power Off pentru oprirea automată a maşinii după o perioadă de timp specificată.

Flexibil şi economic

Pe lângă sistemul inteligent i-DOS®, noul model dispune, de asemenea, de opţiunea VarioPerfect, care permite alegerea între o spălare deosebit de rapidă – SpeedPerfect – sau foarte economică – EcoPerfect – pentru aproape orice program. În plus, motorul EcoSilence Drive™ fără perii, pentru care Bosch oferă o garanţie de 10 ani, este deosebit de robust, dezvoltă cicluri de centrifugare lungi şi oferă per ansamblu o performanţă mai bună în procesul de spălare.

Pentru cei care nu doresc să facă compromisuri în ceea ce priveşte designul, eficienţa, confortul şi funcţionalitatea şi îşi doresc dozarea corectă a detergentului în orice situaţie, maşina HomeProfessional cu sistem i-DOS® de la Bosch este soluţia corectă.

Bucuresti, 19.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *