Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Dove iti ofera momente de rasfat cu noua gama Dove Intense Repair

prin lansarea aplicației de Facebook – ”Ingrijirea intensă a părului tău”

Dove crede că frumuseţea vine din atenţia acordată obiceiurilor zilnice de îngrijire a părului. Astfel, a lansat pe pagina Dove de Facebook aplicaţia „Îngrijirea intensă a părului tău” (https://apps.facebook.com/dove-hair/), pentru a te răsplati cu clipe de răsfăţ și îngrijire. Dove ţi-a pregătit 10 premii speciale pentru ca tu să te bucuri de un păr frumos şi sănătos cu ajutorul noii game Dove Intense Repair: 4 experienţe de răsfaţ la Vila 23 Snagov şi 6 game complete Dove Intense Repair (şampon, balsam, balsam-tratament şi mascã).

Scopul aplicaţiei este de a te ajuta să identifici micile slăbiciuni în rutina ta zilnică de îngrijire a părului şi de a-ţi face apoi recomandãri pentru a te bucura de frumuseţea naturalã a pãrului tãu! Spãlarea, uscarea, îndreptarea, colorarea sau chiar perierea duc la pierderea cheratinei, proteinã vitalã care formeazã scutul natural de protecþie a firului de pãr. Dove îti oferă desfătare şi protecţie pentru părul tău – acordă-i îngrijirea specială pe care o merită şi Dove te premiază!

Intrã în aplicaţie în perioada 10 – 27 iunie 2013, alege varianta de rãspuns, care ţi se potriveşte cel mai bine, la fiecare dintre cele 5 întrebãri, completeazã formularul cu datele personale şi te înscrii în tragerea la sorţi pentru unul dintre cele 10 premii speciale:

4 momente de rãsfaţ Dove alãturi de specialişti în îngrijirea pãrului şi şedinţe foto realizate într-o oazã de relaxare, departe de agitaţia oraşului – Vila 23 Snagov.
6 game complete Dove Intense Repair (şampon, balsam, balsam-tratament ºi mascã)

Bucură-te de un păr frumos şi mătăsos cu noua gamă Dove Intense Repair special creată pentru îngrijirea părului degradat. Are la baza complexul KERATIN REPAIR ACTIVES ce repară firul de păr la nivel celular în doar 2 săptămâni.*
Foloseşte la fiecare spălare şamponul şi balsamul Dove Intense Repair şi o dată pe săptămână masca Dove Intense Repair pentru un păr cu până la de 10 ori mai rezistent împotriva degradării**.

*Şampon şi balsam-tratament Intense Repair vs. şampon obişnuit
**Reduce căderea părului prin utilizarea şamponului şi a măştii Dove vs. şampon obişnuit

Bucuresti, 12.06.2013

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *