bucharest tech week 2021

„Douazeci, zece – proba de cultura”, Radio Romania Cultural ajunge la Chisinau

Seria de emisiuni speciale „Douazeci, zece – proba de cultura” continua! Lunar, sub acest titlu, „Douazeci, zece – proba de cultura”, Radio Romania Cultural „probeaza” faptul ca, indiferent unde si de unde, cultura conteaza!

Pentru editia din 30 august, echipa Radio Romania Cultural si-a propus sa largeasca – la propriu – granitele discutiei despre cultura contemporana. A ales un loc cu traditie pentru dezbateri si lecturi publice si invitati din randul celor mai importanti formatori de opinie in domeniul literaturii, al artelor vizuale, al teatrului.

La 30 august, echipa Radio Romania Cultural ajunge in Chisinau, la Libraria din Centru. Timp de doua ore, ii are ca invitati pe Gheorghe Erizanu (editor, Editura Cartier), Iulian Ciocan (jurnalist si prozator), Constantin Cheianu (jurnalist, dramaturg si eseist), Nicoleta Esinencu (dramaturg si artist vizual) si Vladimir Us (curator). Acestia, impreuna cu moderatoarea Elena Vladareanu, vor incerca sa defineasca scena contemporana locala si sa spuna pe nume problemelor cu care se confrunta un artist in momentul de fata in Republica Moldova. De unde vin si unde se duc banii pentru cultura, cat de reticent sau, dimpotriva, deschis este publicul la ceea ce inseamna contemporan, mirajul Occidentului sau doar al Romaniei pentru artistii basarabeni, acestea sunt doar cateva din temele care se vor discuta la 30 august in Libraria din Centru din Chisinau, intre orele 19.00 si 21.00, si care se vor auzi pe frecventele Radio Romania Cultural sau online, la www.radioromaniacultural.ro. Mai mult, partenerii nostri de la platforma www.privesc.eu vor transmite prin webcam intreaga dezbatere, care va putea fi urmarita si pe www.radiocultura.ro.

Bucuresti, 25.08.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *