free download 78 travel guides written by experts

Doua nominalizari la London International Awards pentru Ogilvy&Mather Romania

In plin proces de anuntare a finalistilor celei de a 29-a editii a festivalului de creatie London International Awards, Ogilvy&Mather Romania are doua nominalizari ce vor competitiona pentru un premiu.

„Miracolul” creat de Ogilvy&Mather este singurul spot romanesc finalist la LIA 2014. Realizat pentru promovarea celei de-a opta ediții a Festivalului Internațional de Film de Animație Anim’Est, spotul se gaseste pe shortlist in categoriile TV/Cinema/Online Film si TV/Cinema/Online Film –Production&Post Production.

London International Awards (LIA) este unul dintre cele mai mari si mai cuprinzatoare festivaluri mondiale ce onoreaza anual lucrarile legendare din publicitate, digital media, productie, design precum si muzicã si sunet. A fost infiintat in anul 1986 si si-a propus inca de la inceput sa recompenseze creativitatea și puterea ideilor creative in toate formele de advertising.

Aproape 15,000 de lucrari provenind din 80 de tari au fost evaluate de catre juriu global in aceasta editie, iar castigatorii vor fi anuntati in data de 3 Noiembrie.

Bucuresti, 15.10.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *