free download 78 travel guides written by experts

Doua noi seriale in premiera, din iulie, la AXN SCI-FI

AXN – reţeaua internaţională de televiziune de acţiune şi aventură aparţinând concernului Sony Pictures Television International va difuza curând în premieră, la AXN SCI-FI, două noi seriale fantastice. Istoria dupa Steven Spielberg/Taken  este o fascinantă aventură SF care ne prezintă povestea a trei familii din cel de-al doilea război mondial de-a lungul a 4 generații iar serialul Battlestar Gallactica va fi de asemenea în premieră la AXN SCI FI!

Istoria dupa Steven Spielberg/Taken

Din 3 iulie, în fiecare vineri, de la ora 23:00

În 1944, în timpul unei lupte ce are loc în Germania, piloții americani văd niște lumini ciudate pe cer. Doi ani mai târziu, mai mulți oameni observă pe cer obiecte în formă de farfurie și după ce un astfel de obiect se prăbușește, serviciile secrete ale SUA neagă totul și-i reduc la tăcere pe martori. E prea târziu, căci extratereștrii sunt deja aici și pot lua formă umană. Istoria după Steven Spielberg/Taken urmărește trei familii, vreme de patru generații, de-a lungul a cinci decenii. Russell Keys a participat la acea luptă din cel de-al doilea razboi mondial și acum are coșmaruri cum că ar fi fost răpit de extratereștri. Owen Crawford a fost un ambițios căpitan al Forțelor Aeriene, dar puterea informațiilor „clasificate” îl transformă într-un diabolic și calculat conspirator guvernamental, iar șarmanta chelneriță cu o căsnicie nefericită, Sally Clarke, rămâne însărcinată cu un extraterestru. Pe măsură ce deceniile trec, moștenitorii celor trei sunt afectați de mașinațiunile extratereștrilor, dar cine deține, oare, cheia viitorului lor și cum vor ieși la iveală aceste secrete? Producătorul executiv al acestei splendide serii de 10 episoade, care a câștigat mai multe premii printre care și un Emmy, este nimeni altul decât  Steven Spielberg.

BATTLESTAR GALACTICA I.

Din 7 iulie, în fiecare marți și joi, de la ora 23:00

Battlestar Galactica continuă serialul original din 1978. Într-o galaxie îndepărtată, o rasă cunoscută sub numele de Om se războiește de 1000 de ani cu o rasă de cyborgi extratereștri, Imperiul Cylon. Când Cylonii atacă și distrug cele mai multe dintre colonii, cele 12 Triburi se strâng pe unica navă de luptă rămasă, Galactica și, sub comanda lui Adama și a președintelui Laura Roslin pleacă în spațiu pentru a căuta o a 13-a colonie "pierdută": Pământul. Noul serial începe cu prezentarea echipei de pe Galactica, echipă care este obosită după cele 237 de sărituri consecutive și după cele peste 130 de ore în care n-au dormit, încercând să scape de Cyloni. Curând, comandantul este anunțat că la bord există un trădător. Mai târziu, din cauza unei serii de explozii, pierd 60% din rezervele de apă și, ca și cum nu era destul, Gaius Baltar face probleme și izbucnește un conflict politic intern…

Bucuresti, 19.06.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *