free download 78 travel guides written by experts

Donatii masive de la Profi pentru sanatatea copiilor

Astazi, programele a trei organizatii neguvernamentale importante au primit un important plus de adrenalina datorita celor 1.150.000 de lei donati de PROFI ca sa-si amplifice batalia pentru sanatatea copiilor.

“Iubim oamenii, iubim copiii in mod special, si vrem ca prin tot ce facem sa ii ajutam sa le fie mai bine,” a declarat Daniel Cirstea, Directorul operational al magazinelor PROFI. “Suntem onorati sa sustinem financiar programele de sanatate ale acestor trei organizatii pe care cei care ne calca pragul le-au desemnat castigatoare. Vom continua Campania si in anul viitor, asa ca invitam organizatiile care doresc sa isi inscrie proiectele in concurs sa o faca din timp, pentru a nu rata ocazia.”

Marele premiat al campaniei ‘Impreuna cu tine, PROFI salveaza destine!” este programul “Daruieste viata copiilor bolnavi de cancer” desfasurat de Asociatia Daruieste Viata, care astazi a primit un milion de lei. “Aceasta donatie este motorul ca va spori considerabil sansele de supravietuire a copiilor ce sufera de leucemie,” a declarat Carmen Uscatu, presedintele asociatiei. “Banii vor fi investiti in camere sterile si in modernizarea unor sectii de oncologie care sa ajunga sa functioneze la standardele zilei de astazi, cu rezultatele zilei de astazi.”

“Este o mare bucurie sa castigam premiul doi al campaniei si sa ne continuam astfel proiectele”, a declarat Oana Serban, managerul de comunicare al Fundatiei World Vision. “Copiii mai mici de 5 ani din Romania prezinta cel mai mare risc de deces din Europa, iar 80% dintre decese provin din zonele rurale. Malnutritia, cauzata in cele mai multe cazuri de saracie si de lipsa de educatie a parintilor, are efecte devastatoare pe termen mediu si lung asupra sanatatii copilului. Prin proiectul ,,Copii sanatosi pentru un viitor mai bun” pe care il va desfasura intr-o serie de comunitati din judetul Vaslui, World Vision Romania va furniza familiilor un minim sprijin economic pentru gospodarii (animale/pasari, furaje, ustensile si altele), astfel incat ele sa-si poata obtine hrana necesara. De asemenea, vom educa membrii familiilor sa-si gestioneze cat mai eficient resursele limitate. In plus, vom pregati medicii si asistentele din comunitati ca sa poata informa corect mamele asupra nutritiei si sanatatii copiilor.

“In ce ne priveste, noi vom sustine in continuare sectiile de cardio chirurgie si cardiologie de la spitalul Marie Curie”, a afirmat randul sau la Alexandru Popa, Presedintele Asociatiei Inima Copiilor, beneficiara celui de al treilea premiu. “Acesti 50.000 de lei ne vor permite sa organizam doua misiuni medicale, ceea ce poate insemna 15-20 de copii salvati.”

Campania “Impreuna cu tine, PROFI salveaza destine!” s-a desfasurat in perioada 1 iulie – 30 noiembrie in toate magazinele PROFI deschise pana la data de 31 octombrie 2014, iar castigatorii au fost desemnati de sute de mii de cumparatori care au insumat 2,5 milioane de bonuri de casa.

La campanie au mai participat si Asociatia Impreuna Pas cu Pas cu proiectul “O Scoala pentru fiecare”; Fundatia Mereu Aproape, cu proiectul “Infernul copiilor uitati”; Organizatia Salvati Copii, cu proiectul “Fiecare Copil Conteaza”.

“Impreuna cu tine, PROFI salveaza destine!” vine in continuarea campaniei “PROFI te premiaza” in urma careia sute de mii de elevi se bucura deja de cele 5381 de calculatoare performante, software educational, 226 de videoproiectoare si accesorii IT pe care PROFI le-a donat in anii 2011, 2012 si 2013 catorva sute de scoli pentru a da o sansa in plus elevilor de azi pe piata globalizata a muncii, de maine.

Prin reteaua sa care numara in acest moment 269 de magazine si peste 6500 de angajati in toata tara, PROFI este cel de al doilea mare retailer din Romania.

Bucuresti, 04.12.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *