free download 78 travel guides written by experts

DOMO isi consolideaza echipa de IT&C

Incepand de astazi, 19 septembrie, Domo are un nou IT Business Development Manager in persoana lui Cristian Radu. Cristian va coordona divizia de IT&C a retelei Domo, responsabilitatile lui principale vizand activitatile de achizitii, vanzare, sortiment, prezenta la raft, cu focus special pe promovarea online a tuturor produselor din portofoliu.

Consolidarea echipei de IT&C face parte din strategia Domo de fundamentare a pozitiei de jucator specializat pe piata de profil din Romania.

Noul IT Business Development Manager are o experienta de 14 ani in domeniu si timp de 3 ani a ocupat functia de Retail Marketing Manager pentru Romania si Bulgaria in cadrul Intel Corporation.

“Alaturarea lui Cristian Radu adauga valoare echipei de profesionisti din compania Domo. Suntem convinsi ca expertiza lui in domeniu va contribui cu succes la indeplinirea obiectivelor strategice stabilite pentru urmatorii ani”, a declarat Lorand Szarvadi, CEO Domo.

Domo Retail este unul din cei mai importanti jucatori din retailul specializat in electrocasnice, electronice, IT şi telecom, avand ca si numar de magazine cea mai extinsa retea de retail, formata din 126 de locatii, cu peste 1550 de angajati.

Bucuresti, 19.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *