free download 78 travel guides written by experts

DOMO atentioneaza consumatorii in legatura cu promotiile prin SMS

DOMO doreşte sã atenţioneze clienţii în legãturã cu implicarea numelui companiei, în mod abuziv, într-o serie de SMS-uri ce ar putea induce în eroare consumatorii.

O serie de utilizatori de cartele preplãtite GSM au primit mesaje SMS, trimise de pe alte numere de cartele preplãtite ale aceluiaşi operator,  prin care erau anunţaţi cã au caştigat premii în obiecte electronice şi electrocasnice, pe care le pot ridica din reţeaua magazinelor DOMO. Pentru a intra în posesia premiului, li se cerea sã achiziţioneze cartele prepaid şi sã trimitã codul de reîncãrcare la numãrul de la care primiserã SMS-ul. În cazul în care sunau la numerele respective, le rãspundea un bãrbat, care se pretindea reprezentant DOMO. Consumatorii care au transmis codul de încãrcare al cartelelor au pierdut atat creditul, cat şi presupusele premii.

DOMO îşi informeazã pe aceastã cale clienţii cã nu este parte a nici unei promoţii organizate împreunã cu operatorii de telefonie mobilã. Singurele promoţii în care DOMO este parte sunt cele semnalizate în magazine şi în materialele promoţionale. În prezent DOMO desfãşoarã o serie de promoţii tactice, precum şi o promoţie pentru produsele de finanţare (dobandã de 6,9% la toate produsele, in perioada 24 mai – 17 iunie), însã nici o promoţie care sa presupunã trageri la sorţi sau anunţare prin SMS.

DOMO sfãtuieşte clienţii ca în cazul în care primesc pe telefonul mobil informaţii despre potenţiale promoţii sã verifice veridicitatea acestora în cel mai apropiat magazin DOMO sau pe site-ul companiei: www.domo.ro

Bucuresti, 5.06.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *