bucharest tech week 2021

FREE ADVERTISING la LICITATIE cu ELE.ro!

Ele.ro se lanseaza pe Sales & Consultanta in construirea proiectelor si a ofertelor specializate in functie de target si strategie

       Conceptul de baza al experimentului Ele.ro consta intr-o licitatie cu cele mai bune idei de campanie online. Pe baza ideii care va fi selectata, va fi construit un proiect pilot caruia i se garanteaza dezvoltare, implementare si rezultate inca de la inceput! Totul gratuit. Licitatia se va desfasura in perioada 4-18 iunie.
       La licitatie poate sa participe orice companie care:
i.    Nu deruleaza in paralel o companie platita, cu concept similar, pe alte medii concurente
ii.    Se adreseaza targetului Ele.ro
iii.    Indeplineşte criteriile de selectie stabilite de Ele.ro

Prin intermediul acestei prime licitatii organizate de ELE.ro pentru o campanile-pilot, Anne Matea, Business Director pentru ELE.ro, ofera consultanta in stabilirea conceptului, targetare in functie de caracteristici socio-demografice, planificare pe baza obiectivelor prestabilite si monitorizarea rezultatelor. Campania pilot se va desfasura pe o perioada de 4 pana la 6 saptamani.

“Acest proiect este o initiativa indrazneata, care confirma faptul ca Vodanet este o companie care dedica timp, energie si experienta spre a veni in intampinarea clientilor. Speram ca acest proiect sa trezeasca interesul cat mai multor companii din diverse domenii. Credem cu tarie ca astfel de initiative vor ajuta piata online, iar rezultatele pozitive se vor vedea in timp. Contam pe suportul tuturor colegilor nostri care activeaza in domeniul online.”, declara Roxana Precu, Client Service Director Vodanet Media.

Companiile interesate sa participe la selectie pot trimite briefurile la Departamentul de Client Service al Vodanet Media catre: Roxana Precu, Client Service Director, pe urmatoarea adresa: roxana.precu@vodanet.ro

Proiectul castigator va fi selectat de catre o comisie care va fi alcatuita din: Anne Matea, Business Director Ele.ro si coordinator al proiectului, Roxana Precu, Client Service Director, in colaborare cu reprezentanti ai agentiilor de publicitate.

Bucuresti, 5.06.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *