free download 78 travel guides written by experts

Domeniile Clos des Colombes va invita sa gustati

vinurile produse aici

Puteti sa va surprindeti partenerii de afaceri cu un cadou diferit

Domeniile Clos des Colombes – restaurant, vie si crama situate langa statiunea Olimp, va asteapta oricand sa gustati vinurile produse aici: Sauvignon Blanc, Terra Alba si Terra Rosa. Puteti alege sa le savurati la o masa cu specific international, sau puteti opta pentru a le achizitiona si oferi cadou – de afaceri sau in vizite la prieteni ori familie.
Sarbatoarea Pastelui se apropie. Multe companii se gandesc deja ce cadou sa aleaga cu aceasta ocazie speciala. Alaturi de bucate sau cadouri interesante, o sticla de vin cum altii inca nu au oferit va poate diferentia. Vinurile Domeniilor Clos des Colombes va stau la dispozitie, putand fi achizitionate prin comanda pe email (contact [at] closdescolombes.eu) sau direct de la crama domeniilor.

Domeniile Clos des Colombes Sauvignon Blanc este un vin alb foarte aromat. Acest vin este vinificat si maturat in butoaie de stejar frantuzesc. Culoarea este de un galben auriu intens. Domeniile Clos des Colombes Sauvignon Blanc are o aroma de vanilie provenita din lemnul butoiului; in gura ia aroma vaniliei si brioselor.

Terra Alba este un vin alb care provine dintr-un amestec subtil de Feteasca Alba si Riesling italian. Culoarea sa este un galben deschis, clara si limpede. Domeniile Clos des Colombes Terra Alba este vinificat si maturat jumatate in butoaie de stejar folosite cu un an inainte, jumatate in cuva de inox. Este un vin usor de asociat cu toate felurile de mancare.

Domeniile Clos des Colombes Terra Rossa este un vin de tip Bordeaux, asamblat din Merlot si Cabernet Sauvignon. Este vinificat in butoaie de stejar apoi maturat 18 luni in butoaie de stejar frantuzesc. Are o culoare rubinie intensa. Vinul are un gust de vanilie provenit din lemnul butoaielor; aroma sa persista termen indelungat. Poate fi consumat imediat sau pastrat pentru cativa ani. Soiul are deja un succes mare.

Vinul a fost o licoare domneasca si a ramas o bautura pentru finul cunoscator" a spus Anne marie Rosenberg. "Stiu cat de important este ca produsul final sa placa si sa incante simturile celor ce il savureaza. Si cum la restaurantul nostru si la crama multa lume ajunge cu masina, ne-am gandit ca ar fi indicat sa gasim o modalitate in care toti cei care ne trec pragul sa poata savura acasa, cu prietenii sau cu familia, vinul. Asa ca oferim posiblitatea celor interesati sa achizitioneze sortimentul de vin preferat de la magazinul nostru, la pret de producator."

 Anne Marie Rosenberg provine dintr-o familie cu traditie in productia vinului, fiind a douasprezecea generatie care urmeaza acest drum. Are studii de specialitate, iar in Romania Anne Marie Rosenberg se implica activ in fiecare etapa a realizarii vinului astfel incat produsul final sa fie unul de inalta calitate.  Viile Clos de Colombes au o vechime de 20 de ani. Lucrarile de realizare a vinurilor sunt efectuate in mare majoritate manual, asigurand cea mai buna calitate. Domeniul Clos des Colombes are si o crama ce poate fi vizitata. Toti cei interesati pot de asemenea achizitiona vinul produs aici direct de la producator.

Domeniile Clos des Colombes
23 August/Olimp
Pentru rezervari:
Tel. : 0241-73.20.77 / 0754-02.71.24 / 0732-00.72.00/ e-mail: contact [at] closdescolombes.eu
//www.closdescolombes.eu/

Bucuresti, 17.04.2008 {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *