free download 78 travel guides written by experts

DJ Vali Barbulescu, la 35 de ani: “Ma simt implinit si fericit!”

Realizatorul emisiunii iDrive de la Radio 21 împlineşte joi, 15 septembrie 2011, vârsta de 35 de ani, eveniment pe care îl sărbătoreşte prin muncă şi dragoste.

“Programul pentru ziua mea e simplu:  dimineaţa am o şedinţă foto fashion pentru o linie vestimentară recent lansată, la prânz îmi cinstesc colegii de radio cu fructe şi şampanie, seara cinez în familie, iar noaptea mă va prinde alături de logodnica mea Delia, pentru a sărbatori într-un mod puţin mai kinky cei 35 de ani pe care îi împlinesc", spune Vali Bărbulescu.

Pentru cel mai cunoscut DJ român, această aniversare este, însă, una specială.
"35 este o vârstă foarte frumoasă ! Mă aflu într-un moment al vieţii în care mă simt împlinit şi fericit, atat pe plan profesional dar şi personal”, mărturiseşte DJ-ul de la Radio 21.

La 35 de ani, indiferent că este vorba despre muzică, radio, televiziune şi, mai nou, fotografie, Vali Bărbulescu se bucură din plin de recunoaşterea şi aprecierea talentului său.
 
Colegii săi apreciază, la rândul lor, faptul că-şi lasă dulapul deschis şi-i urează veseli La Mulţi Ani cool, kinky, fun, simply the best, pe gustul lui.
Să ne încânţi atât sonor cât şi vizual multă vreme de acum încolo, Vali Bărbulescu!

Bucuresti, 14.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *