free download 78 travel guides written by experts

DJ Andi de la Radio 21 lanseaza, in premiera la Romanian Music

Awards, single-ul UNIVERSE feat. Stella

DJ Andi îşi completează trilogia muzicală, după Freedom şi Happiness, cu piesa Universe, feat. Stella, ce va fi lansată în premieră vineri, 16 septembrie, la ROMANIAN MUSIC AWARDS 2011, eveniment ce are loc în Piaţa Sfatului din Braşov.

Universe este o melodie “optimistă, plină de viaţă, şi în acelaşi timp o piesă de club care va incendia cu siguranţă toate dancefloorurile”, crede DJ Andi.

Piesa produsă în Studio 66 marchează o nouă colaborare cu Stella, pe care DJ-ul de la RADIO 21 o consideră “vocea cea mai potrivită pentru ceea ce vreau să transmit prin muzică”.

DJ Andi şi Liviu Hodor, realizatorii emisiunii REQUEST 629, participă la ROMANIAN MUSIC AWARDS în calitate de nominalizaţi la categoria CEL MAI BUN DJ, şi vor putea fi urmăriţi de telespectatori din 13 ţări prezentându-şi piesele: Universe feat. Stella, respectiv Sweet Love feat. Mona.

De asemenea, cei doi DJ de la Radio 21 se vor afla în Piaţa Sfatului, pe Covorul Roşu RMA 2011, unde vor întâmpina invitaţii, le vor adresa întrebări şi vor comenta ţinutele acestora.

DJ Andi şi Liviu Hodor vor povesti în direct despre experienţa RMA 2011 luni, 19 septembrie 2011, la REQUEST 629 (emisiune difuzată zilnic pe frecvenţele Radio 21 de la ora 18.00 la ora 21.00).

Bucuresti, 16.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *