free download 78 travel guides written by experts

DIVA îţi propune o zi plină de comedii pentru 1 Mai, de la 12:00

DIVA știe că atunci când muncești mult meriți să te relaxezi și să râzi și mai mult de aceea difuzează comedii speciale pe data de 1 mai, începând cu ora 12:00.

Filmele bune îți înfrumusețează vacanța iar DIVA este la o apăsare de telecomandă distanță.

Ora 12:00 ni-l aduce pe Jim Carrey în rolul unui avocat care promite să nu mai mintă o zi în Mincinosul mincinoșilor (Liar Liar), urmat de cuceritorul Mickey, ochi albaștri (Mickey Blue Eyes) interpretat de Hugh Grant care ne farmecă de la ora 14:00.

La ora 16:00 începe Familia Addams (The Addams Family) cu Anjelica Huston, Christopher Lloyd și Christina Ricci, un film ce a primit o nominalizare la Oscar pentru costume. Povestea urmărește un maestru în arta deghizării care plănuiește să jefuiască o familie excentrică degizându-se în unchiul lor.

Când Will Ferrell se întâlnește cu Amy Poehler umorul este garantat în Tăișul gloriei (Blades of Glory), o comedie despre doi patinatori olimpici ce încearcă să păcălească sistemul, de la ora 18:00.

Tânăra adultă (Young Adult) cu Charlize Theron și Patrick Wilson este un fim despre o tânără scriitoare care imedit după ce divorțează se întoarce în micul orășel natal din Minnesota, în căutarea unui fost iubit dar curând află că acesta este căsătorit și are și o fiică nou-născută. Vezi cum reacționează fosta regină a balului în fața obstacolelor de la ora 20:00.

Left to right: Patrick Wilson plays Buddy Slade and Charlize Theron plays Mavis Gary in YOUNG ADULT, from Paramount Pictures and Mandate Pictures.
Left to right: Patrick Wilson plays Buddy Slade and Charlize Theron plays Mavis Gary in YOUNG ADULT, from Paramount Pictures and Mandate Pictures.

Faimosul musical Spirit rebel (Footloose) vă aduce o întâlnire chiar la miezul nopții cu Kevin Bacon în rolul unui tânăr rebel care schimbă percepția asupra muzicii rock într-un mic oraș.

Așadar, nu ratați combinația de actori celebrii și comedianți consacrați într-o zi dedicată lor pentru că atunci când muncești mult, râzi și mai mult – pe 1 mai la DIVA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *