metalshow

DIVA continuă să investigheze „Misterele Aurorei Teagarden”

DIVA continuă să investigheze alături de Aurora Roe Teagarden (Candace Cameron Bure) și în noul film din seria Misterele Aurorei Teagarden, duminică, 22 martie, de la 16:00!

Misterele Aurorei Teagraden: Tipar pentru crimă (Aurora Teagarden Mysteries: REAP WHAT YOU SEW – 2018) este un nou film, în pemieră în România, localizat în orașul Lawrenceton Georgia.

Senzație a internetului și o veche prietenă a Aurorei, Poppy Wilson (Jordana Largy) revine în Lawrenceton pentru a începe o afacere în domeniul broderiei. Dar nu toată lumea este încântată de succesul ei și în scurt timp este găsită fără suflare în propria casă.

Pentru a ajunge la criminal, Roe trebuie să urmărească o serie de informații tulburătoare. Alături de clubul Real Murders, investighează cazul și ajunge la o listă restrânsă de patru suspecți cu patru motive diferite.

DIVA - Misterele Aurorei Teagarden

Imediat ce descoperă indiciul cheie și realizează cine este criminalul, Roe pleacă în căutarea acestuia încercând să-l oprească. Aflată în criză de timp, Aurora trebuie să acționeze ca să salveze o posibilă nouă victimă.

Nu uita, în luna martie, la DIVA, noi filme din seria Misterele Aurorei Teagarden, vin în premieră în România, în fiecare duminică, de la 16:00!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *