Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Distribuitorii marcii SEAT din Bucuresti au acordat pemii in valoare de peste 50.000 de euro

* Campania promoţională „SEAT te orientează spre câştig” şi-a recompensat clienţii cu patru autoturisme SEAT Ibiza SC
* Campania s-a desfăşurat în perioada 15 octombrie 2008 – 31 ianuarie 2009

Fiecare client care a achiziţionat un autoturism marca SEAT pe durata promoţiei a intrat automat în concurs. În cadrul campaniei desfăşurate s-au acordat în total patru premii constând în autoturisme SEAT Ibiza SC. Fiecare dintre distribuitorii Alto Syncro, Metrotehnica, Porsche Bucureşti Aviaţiei şi Porsche Bucureşti Vest 2 a acordat câte un astfel de premiu. Valoarea totală a maşinilor se ridică la suma de 50.265 de euro cu TVA inclus.

Extragerea câştigătorilor de la fiecare dealership din Bucureşti a avut loc în data de 10 februarie. Cei patru dealeri şi-au desemnat câştigătorii după cum urmează:

Alto Syncro

Domnul Adrian Ridiche a fost desemnat câştigătorul maşinii oferite de distribuitorul Alto Syncro. Proaspăt căsătorit, Adrian Ridiche a achiziţionat la finele anului trecut un autoturism SEAT Córdoba. El a declarat că va păstra maşina, care va fi condusă de către soţia sa.

Metrotehnica

Dealerul Metrotehnica a acordat maşina domnului Petru Luchian, care tocmai îşi achiziţionase un autoturism SEAT Ibiza Fun. Fericitul posesor s-a declarat foarte surprins la aflarea veştii, întrucât la completarea talonului nu a fost foarte încrezător în şansele sale de câştig.

Porsche Bucureşti Aviaţiei

Irina Radu, câştigătoarea unui SEAT IBIZA SC oferit de distribuitorul Porsche Bucureşti Aviaţiei, este posesoarea unui Leòn. Doamna Radu a declarat că preferă performanţele şi sportivitatea modelului Leòn, de care este foarte mândră.

Porsche Bucureşti Vest 2

Adrian Avram este numele clientului în vârstă de 26 de ani, câştigător al unui SEAT IBIZA SC acordat de către dealerul Porsche Bucureşti Vest 2. Acesta a mărturisit că este un fan al mărcii SEAT. Mai mult decât atât, la achiziţionarea unui SEAT Ibiza în cinci uşi, acesta nu şi-a pus problema alegerii unei alte mărci, întrucât s-a declarat fascinat de design-ul SEAT. Nu s-a gândit să vândă maşina câştigată, exprimându-şi încântarea şi încrederea că acest premiu îi va purta noroc.

Textul şi fotografiile sunt disponibile online pe site-ul de presă Porsche România, www.presa.porscheromania.ro.

Bucuresti, 23.02.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *