Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

FIRST OFFICE – cel mai nou client al Rogalski Grigoriu Public Relations

FIRST OFFICE, cel mai inovator concept de birouri în sistem all inclusive şi subsidiară a companiei IPC Investment Group, a ales agenţia de relaţii publice Rogalski Grigoriu pentru serviciile de consultanţă de relaţii publice.
 
FIRST OFFICE activează pe piaţa din România încă de la începutul anului 2007 unde a preluat prima clădire de birouri la 1 ianuarie 2008, localizata in Victoria Business Park. Cu o investiţie de 1,4 milioane de Euro, compania intenţionează să investească, în următorii 5 ani, alte 10 milioane de euro în noi centre de birouri. De asemenea, IPC Investment Group va investi 250 de mii de Euro în actualul spaţiu de birouri, în 2009.

„Am ales Rogalski Grigoriu pentru a fi partenerul nostru în strategia de comunicare pe care ne-am planificat-o pentru FIRST OFFICE, în următorii ani. După o atentă analiză a companiei şi după o verificare a referinţelor, am ajuns la concluzia că Rogalski Grigoriu Public Relations este o agenţie de referinţă pe piaţa serviciilor de relaţii publice în România. Fiind o companie de servicii, oamenii contează cel mai mult. Am ales o echipă de profesionişti. Credem că suportul pe care îl vom primi într-un domeniu al imaginii, cum este cel al relaţiilor publice, ne va ajuta să comunicăm corect şi într-o manieră profesionistă un concept precum FIRST OFFICE care se va impune, în scurt timp, pe piaţa locală prin inovaţie şi flexibilitate”. a declarat Ciprian Lopata Partener IPC Investment Group.

Conceptul FIRST OFFICE se traduce prin facilităţi precum: disponibilitate imediată, eliminarea cheltuielilor logistice imprevizibile, spaţiul funcţional, un mediu profesionist oferit de către o clădire de birouri clasa A precum şi toate aspectele administrative gestionate de către echipa FIRST OFFICE, lucru care să permită clientului distribuirea atenţiei şi energiei doar spre managementul afacerii sale.

Bucuresti, 23.02.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *