free download 78 travel guides written by experts

Distractie la patinoar pentru pretendentele Burlacului

Pentru cel de-al treilea episod al incendiarului show Burlacul, difuzat joi, de la 20:20, la Antena 1, Vladimir le-a pregătit pretendentelor sale o mulţime de surprize. Dis de dimineaţă, Cătălin le-a dat întâlnire fetelor la mall, la patinoar. Însă Burlacul e unul singur, iar pretendentele sale vor fiecare toată atenţia lui. De aici şi până la ceartă e doar un singur pas.

Incă de la primele ore ale dimineţii, Bote le-a dat deşteptarea concurentelor, spunându-le că Burlacul le invită în oraş. Ca punct de întâlnire, Cătălin le-a indicat un mall bucureştean, iar fetele au început imediat să facă planuri. Să fie vorba de o repriză de shopping sau de o escapadă la film? şuşotesc fetele, nerăbdătoare să afle ce le-a mai pregătit Vladimir.

Nu durează însă mult şi dilema se spulberă. Fire sportivă şi un fan înfocat al patinajului, Burlacul le-a invitat pe fete la patinoar. „Am fost plăcut surprinsă de invitaţie, mi-am dorit încă de când eram mică să patinez, însă recunosc că nu am avut niciodată curajul. Acum am să fac asta de dragul lui Vladimir!” a mărturisit încântată Cristina.

Şi de această dată, Burlacul le va fi instructor fetelor. Nu le prea au cu patinajul şi se vede asta. Frumoasele concurente luptă din greu pentru a-şi menţine echilibrul şi pentru a-i demonstra lui Vladimir că sunt determinate să-i facă faţă chiar şi pe gheaţă. Uşor de zis, dar greu de făcut.

Cum Burlacul e doar unul, iar fetele doisprezece la număr, orice ar face, trebuie să existe şi concurente nemulţumite că nu primesc destulă atenţie. Aşa s-a întâmplat şi de această dată, când frumoasa Sasha a reuşit să îi captiveze atenţia lui Vladimir, spre nemulţumirea celorlalte fete. „Face pe victima!” comentează cu năduf colegele. Iar de aici şi până la a trece la tot felul de acuze a mai fost doar un singur pas. Telespectatorii Antena 1 vor putea urmări întregul moment de la patinoar joi, de la 20:20, în cadrul celui de-al treilea episod Burlacul.

Telespectatorii Antena 1 vor putea urmări cele mai tari momente şi cele mai noi informaţii accesând pagina oficială a emisiunii burlacul.a1.ro sau pagina de Facebook, facebook.com/burlacul.

Bucuresti, 13.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *