free download 78 travel guides written by experts

Distinctia BERTL OUTSTANDING pentru scannerele A0 Colortrac Gx+ T42 si SmartLF Ci 40

Colortrac, leader in productia de scannere A1, A0 si software pentru scanare-digitizare, este primul producator de scannere format mare care primeste distinctia BERTL (Business Equipment Research & Test Laboratories), obtinand un punctaj extrem de performant 4,5 stele (OUTSTANDING) din maxim 5 posibile pentru ambele game de scannere de format mare Colortrac SmartLF – atat gama Ci 40 pentru digitizare documente tehnice A0 cat si gama Gx+ T42 pentru documente grafice.

Certificatul BERTL obtinut confirma ca ambele produse (Colortrac SmartLF Gx+ 42 si Colortrac SmartLF Ci 40) au fost testate si certificate de BERTL ca asigurand performanta exceptionala si caracteristici care ofera valoare superioara a investitiei. BERTL a clasificat EXTRAORDINAR scannerele SmartLF pentru (1) calitatea constructiei produsului, (2) usurinta in utilizare, (3) acuratetea in scanare, (4) performate si (5) pret.

Directorul de Vanzari si Marketing al Colortrac, Dl. Peter de Winter-Brown, a declarat ca ”Suntem incantati ca un expert respectat in evaluarea produselor precum BERTL a acordat noile noastre scannere format mare cu un punctaj de 4,5 stele EXTRAORDINAR („outstanding”). Colortrac va celebra in curand aniversarea a 20 ani de la infiintare la sfarsitul acestei luni iar aceasta distinctie ne arata ca suntem pe drumul cel bun, reprezentand o confirmare a eforturilor noastre de a crea produse bune la preturi accesibile”

Modelul premiat Colortrac SmartLF Gx+ 42 este continuatorul altui scanner premiat, SmartLF Gx 42,care a primit distinctia „Top Products Award 2009” la sectiunea „Wide-Format Imaging Reader’s Choice„. Gx+ 42 este primul scanner CCD format mare cu rezolutie optica reala de 1200dpi, cea mai mare din clasa.
Citand din concluzia raportului BERTL „a sasea generatie Colortrac SmartLF Gx+ 42 defineste acum un nou standard industrial.

Combinatia unica de iluminare 2D LED cu pornire instantanee si cu durata de viata foarte mare, rezolutie optica CCD reala de 1200dpi, produs energetic economic ENERGY STAR, si vitezele rapide de scanare nu sunt disponibile in nici un alt produs. Ca o contributie la valoarea generala, modul „scan-once” (scaneaza o singura data) care functioneaza in timp real fara a necesita rescanari suplimentare aduce un plus de valoare prin productivitatea imbunatatita si timpul scutit in munca. Toate aceste caracteristici fac din atractivul scaner Gx+ T42 cel mai bun scanner CCD”

Scannerul Colortrac SmartLF Ci 40 este scannerul A0+ (40”) cu cel mai permisibil pret, bazat pe tehnologia CIS si destinat pietei tehnice. „Inca de la lansare, noul model a cucerit piata din Romania nu doar prin cel mai mic pret disponibil – lucru foarte important in situatia economica dificila cu care ne confruntam cu totii – dar si prin avantajele oferite de Ci 40, evidentiate si de specialistii BERTL” a declarat Dl Cristian Dumitru, General Manager al Z Spot Media SRL, importatorul oficial al Colortrac in Romania.

Avand un sistem unic de alimentare frontala cu iesire a documentului scanat tot frontal, conectivitate in retea si iluminare LED instant-on cu durata de viata foarte lunga, SmartLF Ci 40 ofera viteze mari in scanare la 600dpi rezolutie optica dar si cost de operare si intretinere minim. BERTL a declarat SmartLF Ci 40 drept "cel mai precis scanner format mare din gama SmartLF."
Caracteristicile scannerului SmartLF Ci 40 recomandate de BERTL sunt:

    *      Usurinta in utilizare – „ excelenta usurinta in utilizare, ideal creat pentru documentele tehnice AEC, CAD si GIS”
    *      Intrare si iesire frontala a documentului – „ fac din SmartLF o achizitie atractiva pentru ca poate fi utilizat langa orice perete si facuta economie de spatiu de birou”
    *      Programul ScanWorks – „functioneaza in timp real fara a necesita rescanarea documentului scutind timpul de lucru si ducand la productivitate imbunatatita”
    *      Performanta -” performante generale superioare in testare, excelenta usurinta in utilizare si imagini obtinute de inalta calitate;”
    *      Pret -” remacabila valoare a produsului. Combinatia de software, pret si viteze superioare de scanare il transforma intr-o alegere ideala”

Produsele Colortrac sunt disponibile in Romania prin Z Spot Media (www.zspotmedia.ro), firma specializata in furnizarea de solutii profesionale complete de format mare: scanare, copiere, printare si finisare A1, A0, digitizare carte veche. Firma este distribuitor autorizat al Colortrac in Romania asigurand distributie nationala printr-o retea larga de parteneri IT. Printre marcile distribuite de firma se mai numara Canon, HP (printare scanare A1, A0), i2s, Konika Minolta, Atiz (scanere digitizare carte), Rigoli (pliere finisare planse A0), Scan2CAD (vectorizare), etc.

Despre BERTL …
De peste 15 ani BERTL Inc reprezinta sursa pricipala de rapoarte de evaluare si analize comparative obiective independente in ceea ce priveste echipamente digitale de imaging (scanare si captura digitala) si solutiile de work-flow. Acoperind mai mult de 5000 de produse ale celor mai importanti producatori, BERTL publica cele mai complete si complexe rapoarte de evaluare a copiatoarelor, printerelor, echipamentelor multifunctionale MFP, scanerelor de grup sau de volum, echipamentelor format mare, faxurilor si sistemelor de productie
Pentru mai multe informatii despre BERTL, vizitati www.bertl.com.
 

St Ives, Cambridge, UK, 03.12.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *