free download 78 travel guides written by experts

Fanii Puya au blocat traficul in Liberty Center

Cea mai mare hora realizata intr-un mall din Romania.
Cozi stufoase la intalnirea cu Mos Craciun.

Pe 1 Decembrie, Liberty Center a cunoscut un aflux de vizitatori fara precedent. Peste 30 000 de oameni au venit la Liberty sa sarbatoreasca ziua nationala alaturi de vedete de televiziune si din showbiz, iar copiii au format cozi stufoase la intalnirea cu Mos Craciun.

Mall-ul s-a aglomerat inca de dimineata, in cele 3 ore de transmisie live a emisiunii “Neata cu Razvan si Dani”, relocata  la Liberty Center cu ocazia zilei de 1 Decembrie. Finalul emisiunii a adunat sute de persoane in cea mai mare hora formata vreodata intr-un mall.

Pe parcursul zilei, Mos Craciun s-a intalnit in casuta sa de la parter cu peste 150 de copii, care au facut cozi stufoase pentru a-l cunoaste si a-i spune cantece si poezii, fiind recompensati cu numeroase cadouri.

Dupa-amiaza a debutat cu concertul Mariei Dragomiroiu, care a incins atmosfera cu melodii traditionale romanesti si s-a incheiat intr-o atmosfera incendiara, cu un concert de zile mari al binecunoscutului artist Puya. Mii de fani ai acestuia au blocat practic traficul in complex timp de mai bine de 2 ore.  Spatiul din jurul scenei s-a dovedit neincapator, multi fani ocupand la maximum coridoarele si spatiile din zona food court.

Campania “Cu toata viteza la shopping” continua la Liberty Center cu o noua repriza de evenimente speciale dedicate publicului larg in intervalul 4-6 decembrie, dar si cu tombola speciala care pune in joc, pana pe 20 decembrie, 3 automobile Seat Ibiza SC si 33 de console Nintendo Wii.

 Bucuresti, 03.12.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *