free download 78 travel guides written by experts

DISNEY CHANNEL anunta data de lansare in Romania

Walt Disney Company a anunțat astăzi că Disney Channel, cel mai mare canal de televiziune pentru copii, va fi lansat în România pe data de 19 septembrie.

Adresându-se unui public alcătuit din două categorii diferite de copii cu vârste cuprinse între 2 şi 5 ani, respectiv între 6 şi 14 ani şi familiile acestora, Disney Channel România va oferi telespectatorilor o combinaţie irezistibilă de programe. Canalul va debuta cu “Hannah Montana”, un serial original despre o elevă de liceu, Miley Stewart (Miley Cyrus), care trăiește o viață dublă secretă ca Hannah Montana, o vedetă pop celebră în toată lumea. Fenomenul internațional, care a avut premiera în martie 2006, este vizionat de 200 de milioane de telespectatori unici la nivel global în fiecare trimestru.*

Alături de celelalte programe excepționale ce vor fi transmise o dată cu lansarea canalului TV, se numără și serialul de desene animate numărul unu “Phineas and Ferb” și premiera serialului “JONAS”, avându-i în rolurile principale pe artiștii JONAS Brothers, premiaţi cu discuri de platină. În plus, Disney Channel va transmite filme originale, printre care “High School Musical” și “Princess Protection Programme”, care au înregistrat mari succese la nivel global.

Canalul va include zilnic blocul de programe de divertisment Playhouse Disney, axate pe învățare pentru preșcolari, printre care succesele mondiale “Mickey Mouse Clubhouse” și “Manny Iscusitul”.

Maciej Bral, vicepreședinte și manager general Disney Channels, Europa Centrală şi de Est, Africa de Sud și Orientul Mijlociu a declarat: “Programele noastre prezintă un interes universal pentru copiii și familiile din întreaga lume și sunt încântat că telespectatorii români vor avea oportunitatea să se bucure de combinația unică de animație, acțiune live și filme originale specifică Disney Channel.”

Disney Channel Worldwide reprezintă portofoliul cel mai de succes de canale TV pentru copii din lume, cu 98 de canale şi/sau ieşiri pe canale disponibile în 167 de ţări şi în 32 de limbi. Până la începutul anului 2010, Disney Channel și Disney XD vor putea fi urmărite în 13 milioane de locuinţe din CEE. În 2008, Disney Channel s-a clasat drept canalul pentru copii nr. 1 în 17 țări/teritorii. Proprietățile Disney Channel continuă să se extindă rapid pe noi piețe din întreaga lume, jucând un rol important în prezentarea mărcii Disney noilor consumatori.

Bucuresti, 03.08.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *