free download 78 travel guides written by experts

Discopery Channel prezinta: Supratraitorul…

… sau neobositele strădanii ale lui Fakiru

În ediţia de sâmbătă, 26 martie, a emisiunii «În puii mei» Fakiru oferă o lecţie de „supratrăire” în periculoasele păduri ale României. Mihai Bendeac face show imitândul pe Fakiru de la Periş, de la 20.20, pe Antena 1.

După ce a încercat fără prea mare succes să scoată laptele inhalat pe nas, prin ochi, Fakiru le propune românilor o demonstraţie de curaj. Prinzând viaţă în interpretarea lui Mihai Bendeac, la „În puii mei”, intrigantul personaj autohoton le va arăta tuturor cum se poate supraviţui în pădure, mâncând ciuperci, făcând focul cu un băţ … învârtit sau evitând în ultimul moment copacii care i se ivesc în cale. Şi cum pădurea românească este plină de animale periculoase, dintre care cea mai mare ameninţare o reprezintă veveriţele, Fakiru leşină când se întâlneşte cu una. Însă lecţia de supraviţuire nu se termină aici.

Pamfletul pus în scenă de echipa de actori de la În puii mei poate fi urmărit sâmbătă, 26 martie, de la 20.20, pe Antena 1.

Sezonul de primăvară „În puii mei” s-a lansat la Antena 1 pe 12 martie, iar ediţiile de până acum au fost lider incontestabil de audienţă la nivelul targetului all urban. Prima ediţie a fost urmărită de o medie de 774.000 de telespectatori din mediul urban, iar cea de-a doua de 802.000 de români din aceeaşi categorie, însă vârfurile de audienţă au întrecut un milion de telespectatori.

Bucuresti, 25.03.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *