free download 78 travel guides written by experts

Din nou podium pentru Škoda Fabia RS la Raliul Tara Barsei Dunlop Seat

Raliul Țara Bârsei Dunlop SEAT a adus echipajului Ernest Mulner – Eugen Pop încă o victorie: locul al III-lea la grupa A. Alături de Škoda Fabia diesel, echipa a parcurs 6 etape în Campionatul Național de Raliuri 2009 și la mai mult de jumătate din acestea a reușit să ocupe rând pe rând fiecare treaptă a podiumului grupei pe care o reprezintă.

Grație acestor rezultate, echipajul a cumulat 32 de puncte și se află în prezent pe locul al III-lea în clasamentul general la A,  în fața unor concurenți redutabili precum Nistor Duval și Alexandru Mitroi.

”Această etapă a fost una specială pentru că a avut loc acasă și ne-am bucurat de mulți susținători. Ne-am străduit să mergem cât mai bine cu Škoda Fabia RS diesel și sunt sigur că am demonstrat încă o dată că avem o mașină performantă pentru grupa A, gata oricând să intre în competiție cu mașini echipate cu motoare pe benzină. Am ocupat un loc III binemeritat și suntem în luptă pentru o clasare pe podium la finalul campionatului. Ca de fiecare dată, mulțumim sponsorilor care au făcut posibilă participarea noastră în această competiție.” a declarat pilotul Ernest Mulner.

”La Brașov găsim tot timpul raliuri bine organizate, cu probe frumoase, care oferă o calitate foarte bună a terenului, fie că este vorba de asfalt sau macadam. La Raliul Țara Bârsei Dunlop SEAT, probele au avut loc, la fel ca anul trecut, în Covasna, iar Comandăul este o super probă din toate punctele de vedere. În această etapă am încercat să mergem cât mai bine și am reușit un loc 3 la grupa A de care suntem mulțumiți. În continuare, căutăm să ne menținem locul pe podium până la finele CNR 2009. Mulțumim echipei de asistență tehnică pentru sprijinul necondiționat de la fiecare raliu.”, a subliniat navigatorul echipei, Eugen Pop.

Bucuresti, 26.08.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *