free download 78 travel guides written by experts

Din 29 august, “Vacanta Mare” revine la Kanal D cu un nou sezon: “Leana s-a intors!”

Indragitul grup umoristic s-a reunit dupa 6 ani, la Kanal D, pentru filmarea noilor episoade

Fanii „Vacanta Mare" au parte de o veste extraordinara din partea grupului umoristic care a facut senzatie cu personajele tipice satului oltenesc: incepand cu 29 august, in fiecare sambata, Kanal D va difuza un nou sezon al indragitului serial de comedie.

Leana se intoarce, odata cu filmarile unui nou sezon „Vacanta Mare", la Kanal D, iar Mugur Mihaescu e foarte mandru de personajul pe care l-a creat si care aduce, de fiecare data, veselie in casele romanilor.

„Ce pot desconspira in legatura cu noul sezon este ca personajele raman, dar povestile sunt total diferite fata de cum am obisnuit telespectatorii; sunt povesti abordate dintr-o cu totul alta perspectiva. Va asigur ca Leana va fi la fel de fermecatoare: frumoasa, desteapta, ", a spus Mugur Mihaescu, cel care o intrepreteaza magistral pe Leana, sotia lui Costel.

„Vacanta Mare" filmeaza in prezent pentru un nou sezon ce ii are in centrul atentiei pe Leana si Costel, personajele interpretate cu umor inconfundabil de Mugur Mihaescu si Radu Pietreanu. Decorurile reconstituie toposul cunoscut – locuinta din satul Sadova a familiei Partag, cu pridvorul casei, cu dormitorul in care troneaza patul matrimonial, pozele de familie si carpeta cu pauni, cu birtul unde isi varsa oful indragitele personaje, dar si cu living-ul, amestec de neaos si kitsch orasenesc, in care isi traiesc amorul nabadaios Axinte, interpretat de Florin Petrescu, si Urinela, in rolul careia o revedem pe Ani Cretu.

„Sunt foarte fericita ca dupa sase ani ne-am reunit, cu mult mai multa pofta de viata si de munca; in timpul filmarilor pentru noul sezon am realizat cat de dor imi era de acest proiect. Telespectatorii trebuie sa se astepte la multe surprize, atat din partea mea, a personajului Urinela, cat si a celorlati. Urinela va fi aceeasi pretioasa, un personaj agitat, cu aceleasi ticuri verbale si cu aceeasi formula de salut inconfundabila,

Bucuresti, 20.07.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *