free download 78 travel guides written by experts

Din 11 februarie, “Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii” revine cu noi episoade la Kanal D

“Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii” revine cu noi episoade, la Kanal D, incepand din 11 februarie!

Intrigi noi, pasionale si lupte pentru suprematie, dau nastere unor povesti uluitoare, in noile episoade din serialul “Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii”.

Atentate grave la viata Sultanei Hurrem puse la cale de surorile Sultanului Suleyman (Halit Ergenc) vor oferi telespectatorilor momente pline de suspans si emotie.

Sultana Sah si Hatice, la un pas de a castiga lupta pentru suprematie

Surorile Sultanului, Sah (Deniz Cakir) si Hatice (Selma Ergec), sunt pe cale sa castige lupta pentru suprematie. Acestea pun la cale cel mai grav atentat, de pana acum, la adresa lui Hurrem.

Cadana Fahriye, cea mai apropiata calfa a Sultanei Hurrem, este suspectata de sotia Marelui Sultan ca ar avea o mare implicare in ultimul atac la adresa sa. Pentru ca Fahriye s-a aflat in preajma tuturor incidentelor criminale, sotia Marelui Sultan vrea sa afle cine este, cu adevarat, cadana si pe cine slujeste aceasta.

Ce secrete afla Hurrem de la Fahriye, ce mai pun la cale surorile Sultanului, si ce greseli vor face acestea, aflati marti, 11 februarie, de la ora 20:00, urmarind un nou episod din serialul “Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii”, la Kanal D.

Bucuresti, 07.02.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *