free download 78 travel guides written by experts

Dimineata de toamna la Minovici

Asociaţia Prietenii Muzeelor Minovici readuce prospetimea si creativitatea în grădina Vilei cu Clopotei de la sosea printr-o Dimineaţă de toamnă la Minovici, sâmbăta, 6 octombrie 2007, începând cu orele 10:00. Aceasta este o continuare a proiectului Noaptea de Sânziene la Minovici, derulat cu sprijinul financiar al Administratiei Fondului Cultural National, una dintre modalitatile prin care Asociaţia si-a propus să repună muzeele Minovici în circuitul cultural si sa le sporeasca numărul de prieteni.

In cadrul Diminetii de toamnă la Minovici, artişti consacraţi precum şi tineri elevi şi studenţi vor  picta, vor da reprezentaţii de teatru, vor prezenta o paradă de modă din materiale neconvenţionale si un concert de muzică clasică, gustand, impreuna cu oaspetii, dulceata de nuci.  Oaspetii vor mai putea admira si expozitii cu lucrari de la atelierele anterioare, fiind totodata intampinati de Adrian Majuru si Costel Cioanca, coordonatorii celor doua muzee, de la care pot afla povestea familiei Minovici.

“Ne bucuram ca stradaniile noastre reusesc sa starneasca interesul publicului pentru aceste muzee, sa readuca in prim plan calitatea actului cultural si sa catalizeze reactii pozitive in cadrul institutiilor de care depinde soarta acestor muzee”, a  declarat doamna Georgiana Pogonaru, presedintele Asociatiei Prietenii Muzeelor Minovici. “Cu aceasta ocazie, multumim  Administratiei Fondului Cultural National si tuturor celor care au ales sa sustina arta prin voluntariat sau prin sprijin financiar.

Avand in vedere ca starea de degradare in care se afla Muzeul de Arta Populara face ca acesta sa nu poata fi vizitat de mai multi ani, Asociatia Prietenilor Muzeelor Minovici invita autoritatile sa-si intensifice eforturile astfel incat intregul complex muzeal sa fie redat publicului cat mai curand.

Sponsorii proiectului sunt:   PETROM, Unilever, DACIA, UTI, PHILIPS, intuitext, PRIMARIA SECTORULUI 1 – BUCURESTI, COBRA SECURITY, ECDL ROMANIA, boutique VALENTINA VIDRASCU, AMSET, electrica, model agency, granini, DEB SOUND & LIGHT, DAVO

Parteneri media: TVR CULTURAL, U, U anunt, avantaje, TimeOut, olimpiade.ro, ambition !, eScoala.ro, F*nclub.ro, Tango, neogen.ro, revista monden

Bucuresti, 3.10.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *