free download 78 travel guides written by experts

Detectivii din Lege si ordine: Intentii criminale revin in sezonul 8 pe Hallmark Channel

În războiul împotriva crimei din New York, cei mai temuţi criminali sunt urmăriţi de detectivii de la omucideri. La NYPD, detectivul Robert Goren (Vincent D’Onofrio), un anchetator strălucit cu instincte desăvârşite, este chemat de căpitanul James Deakins pentru cazuri de crimă speciale şi dificile care trebuie rezolvate cu orice preţ, demascând “intenţiile criminale."  Partenera sa, detectivul Eames (Kathryn Erbe) îşi foloseşte intuiţia în rezolvarea cazurilor, în timp ce actorul nominalizat la Oscar, Jeff Goldblum, se alătură echipei interpretând rolul detectivului Zach Nichols.

Serialul premiat cu Emmy, Lege şi Ordine, cel mai lung serial difuzat de televiziune, revine cu un nou sezon fascinant pe Hallmark Channel, în premieră naţională. Sezonul 8 va fi difuzat începând cu 7 septembrie, în fiecare luni, de la 20.00 (două episoade).

Purtându-i pe telespectatori în minţile criminalilor cu ajutorul metodelor psihologice, sezonul 8 al serialului prezintă cazuri de crimă după scenarii originale: echipa Goren şi Eames sunt în căutarea unui criminal ale cărui credinţe ar putea fi propriul său “călcâi al lui Ahile”; Nichols şi Wheeler anchetează moartea unei femei cunoscută în media; iar când un criminal infam este ucis, echipa trebuie să afle legătura dintre ziua sa de naştere şi moatea acestuia.

Urmăreşte-i pe detectivii din “Lege şi ordine: Intenţii criminale” într-o seară dedicată serialului tău preferat, şi află ce abordare psihologică este cea mai potrivită pentru prinderea fiecărui criminal care a şocat oraşul New York.

Bucuresti, 20.08.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *