free download 78 travel guides written by experts

DOMNUL DEPUTAT se PRaBUsEsTE

Editura Tritonic

Editura Tritonic ne propune o carte cu o idee interesanta: noua nuvele politice inedite. De fapt acesta este si subtitlul lucrarii.

Scriitori diferiti, cunoscuti publicului romanesc, au luat condeiul in mana (ori poate tastatura in fata, dupa caz) si au imaginat cateva povestiri care au in centru personaje cu care parca te-ai intalnit candva.

Dupa pagina cu titlul si mai ales subtitlul interesant urmeaza una cu un material sa-i spunem tip introducere, cu un titlu la fel de sugestiv: Zoo story cu politicieni. Incepem asadar lectura: „Volumul de fata a pornit ca un proiect indraznet pentru ca e greu de definit conceptul de . In realitate textele se apropie de ceea ce se poate defini mai exact: nuvele cu politicieni, cu oameni politici, cu sub-oameni politici sau, si mai precis, care ocupa pozitii intr-o ierarhie politica. Ce menajerie splendida!” (p. 5).

Ideea unei lucrari de acest gen i-a apartinut prozatorului si cunoscutului analist politic Bogdan Teodorescu. Dintre autorii nuvelelor, pe langa cel ce a avut ideea, ii amintim pe Doina Rusti, Lucia Verona, Petru Berteanu si Horia Garbea. Mai sunt cateva nume pe care va lasam sa le descopriti dumneavoastra, laolalta cu toate nuvelele din volumul de fata.

Va invitam sa cititi acest volum si apoi sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la el pe adresa loredana at prwave.ro si poate aparea pe site. {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *