free download 78 travel guides written by experts

Design Your Christmas! – Povestea cadourilor continua in Atelier Anda Roman

O serie de obiecte speciale create de designerii austrieci participanti in cadrul targului Design Your Christmas! sunt gazduite simultan de o noua locatie partenera, Atelier Anda Roman. Lansat initial in Bucuresti (incinta librariei Carturesti din Baneasa Shopping City, intrarea dinspre Grand Cinema Digiplex) si Graz (in Galeria Kunstbarkeiten), targul Design Your Christmas isi continua asadar povestea prin alaturarea in proiect a unui nou partener oficial al targului. Atelier Anda, sustinator al schimbului de experienta romano – austriac, ofera publicului roman posibilitatea de a descoperi si achizitiona cadouri deosebite in perioada sarbatorilor care poarta semnatura designerilor austrieci.

Ce cadouri speciale puteti gasi la Design Your Christmas – Atelier Anda Roman?

● MURGLAS

Murglas propune obiecte spectaculoase si utile in decorarea mesei. Obiectele sunt create din dopuri de sticla provenite de la sticle de vin si pasla organica. Astfel, dopurile de sticla sunt reciclate si gasesc o noua viata in produse durabile, moderne si de buna calitate, precum suporturi de pahare, racitor de vin sau chiar vaze. Toate produsele sunt realizate manual. Mai multe detalii despre produse gasiti accesand: www.murglas.tumblr.com.

● Lampa extravaganta Bubba Pendant Lamp [White Elephant DesignLab]
Designerii Florian Puschmann, Tobias Kestel, Hermann Trebsche au ales sa puna o minge de lumina sub un corp flexibil, urmand traiectoria ascendenta si creand o lumina plutitoare. Avand o dimeniune considerabila, provocarea a fost insasi producerea obiectului, realizat din sticla lucrata manual de artistul sticlar Oberglas Bärnbach.

● Obiecte distractive si utile: prastie, lampa si extensie de birou [Thomas Hasenbichler & Herbert Klamminger]

Extensiile de birou sunt o combinatie de produse functionale care se completeaza reciproc. Piesele sunt atasabile biroului cu scopul de a economisi spatiul, fiind fabricate de pa-design in Paris. Designul prastiilor a fost inspirat de pestele arcas, sunt usor de utilizat si extrem de distractive si interactive pentru adulti si copii.

Atelier Anda Roman – creator de ambianta este spatiul potrivit sa asimilezi designul in forma lui mai degraba emotionala, unde starea de spirit este mai usor de retinut decat forma. Esteticul ca mod de viata – aceasta este viziunea Atelierului Anda Roman lansat in urma cu 8 ani si un adevarat deschizator de drumuri in ceea ce priveste aparitia concept-store-urilor in Romania. S-a dovedit cu usurinta a fi spatiu perfect pentru a aduce in atentia publicului din Romania creatii ale designerilor austrieci, propuneri contemporane, extravagante, dar si utile si distractice, pentru doritorii de cadouri speciale din perioada sarbatorilor de iarna.

Detalii despre Atelier Anda Roman aici: https://www.facebook.com/andaromanatelier/info.

Recomandat de: Radio Guerrilla

Parteneri Media: Calendar Evenimente, Designist, Elle Decoration, Glamour, Igloo, Institute the magazine, Modernism, Orasul Meu, Revista Bulevard, Tataia, Zeppelin

Bucuresti, 19.12.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *