Descopera-ti stilul natural si spiritul de aventura cu Mathilde

Se schimbă sezoanele, așa că ne înarmăm cu energie și sete de adrenalină! Iar hainele noastre trebuie să ne asigure libertate de mișcare, comoditate, dar și feminitate! Noua colecție Mathilde ne propune ținute versatile, combinații surprinzătoare de texturi și… o invitație subtilă: let’s play it cool!

Perfecte pentru un look urban chic, rochiile casual împacă atât nevoia de comoditate și lejeritate, cât și nevoia de a-ți sublinia feminitatea.

În culori neutre sau, dimpotrivă, nuanțe vibrante care să fie în ton cu atmosfera solară, rochiile de zi din noua colecție Mathilde te vor ajuta să te pui în valoare!

                           

Combină elementele sport cu cele casual… acest mix va fi piesa de rezistență a ținutelor care te vor scoate din anonimat! Îndrăznește să porți o fustă conică alături de o bluză cu glugă și pantofi sport sau o salopeta lejeră cu balerini glam!

Nu în ultimul rând, noua colecție Mathilde vine cu popuneri și pentru un eveniment mai pretențios: ținutele de seară cu pantaloni slim și bluze asimetrice din materiale rafinate sunt o alternativă actuală și inedită pentru rochia de cocktail. Încearcă și tu acest look sofisticat și contemporan!

Bucuresti, 06.04.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *