metalshow

Descopera sacul lui Mos Craciun cu Fabulous Baskets

Descopera sacul lui Mos Craciun cu Fabulous Baskets – //fabulousbaskets.ro/cosuri-craciun plin cu produse deosebite.

Vei reusi astfel sa aduci magia Craciunului mai aproape, in luna decembrie trebuie sa faci pe cineva fericit!

Esti in cautarea cadoului potrivit pentru clientii, partenerii sau angajatii tai? Fabulous Baskets te conduce intr-o experienta pe meleaguri autohtone, in Franta, Republica Moldova sau in Italia.

Cadourile va vor imbia la masa in familie sau va vor atrage in atmosfera petrecerilor de Craciun.

Anul acesta am pregatit special pentru voi o colectie deosebita de cadouri, care contin o selectie speciala de produse culinare desavarsite, in spatele carora se afla cate o poveste — vinuri de soi, decoratiuni specifice sarbatorilor de iarna realizate de artisti talentati, ciocolata, dulceturi si nu numai, toate ambalate cu grija, numai bune de oferit in dar de sarbatori.

Puteti solicita o oferta personalizata, care va va fi transmisa in cel mult 24 de ore.

"Incercam sa venim mereu in sprijinul clientilor Fabulous Baskets, pregatind pentru ei colectii speciale de cadouri, care reusesc de fiecare data sa transmita putin din spiritul Craciunului. Am pregatit anul acesta cadouri unice, care reusesc sa te conduca intr-o experienta pe meleaguri autohtone, in Franta, Republica Moldova sau in Italia. Traim o viata plina de evenimente, de provocari, insa intotdeauna ar trebui sa ne oprim pentru o clipa si sa ne amintim sa le oferim celor din jurul nostru sprijin sau macar un zambet care sa le insenineze ziua. " Loredana Luca, Fabulous Baskets

Catalogul Fabulous Baskets poate fi descarcat direct de pe site //www.fabulousbaskets.ro/uploads/catalog/Catalog_Fabulous_Baskets_Craciun_2015.pdf.

"Si anul acesta gasiti in cadourile Fabulous Baskets decoratiuni realizate manual de copii si tineri de la fundatii si case de copii. Fabulous Baskets si-a propus sa sprijine atat Fundatia „S.O.S. COPIII GORJULUI” Fundatia „Chance for Life” cat si Fundatia ‘Mia’s Children’, valorificand obiectele create de copiii de la fundatii. Fiecare s-a straduit sa realizeze un obiect decorativ pentru impodobirea bradului de Craciun. Dorim sa le oferim tuturor clientilor nostri o astfel de decoratiune unica, aducand astfel magia Craciunului in fiecare cadou Fabulous Baskets." Alina Huiban, Fabulous Baskets

Fabulous Baskets te ajuta sa trimiti cadouri celor dragi de acasa. Daca esti plecat din tara si vrei sa le faci o surpriza celor dragi, bucura-ti apropiatii cu un cos Fabulous Baskets //fabulousbaskets.ro/cosuri-craciun plin cu produse speciale.

Comenzile pentru cosurile cadou de Craciun se fac atat online www.fabulousbaskets.ro cat si telefonic la datele de contact de pe site.

Bucuresti, 09.11.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *