free download 78 travel guides written by experts

Descopera gusturile noi si surprinzatoare ale mezelurilor Meda

Perfecte pentru fiecare zi, mezelurile Meda sunt cunoscute pentru gustul deosebit si continutul bogat in carne pe care il are fiecare sortiment in parte.

Convinge-te chiar tu de gustul special al mezelurilor Meda! Cauta promoterii Grup Sapte in perioada 15 – 25 ianuarie in magazinele Cora din Bucuresti, Cluj, Constanta si participa la sesiunea de degustare oferita de Meda. Vei avea ocazia sa descoperi deliciosul salam vienez, produs dupa o reteta traditionala austriaca, si sunca fina din piept de pui.

Salamul Vienez Meda este pregatit sa satisfaca si cele mai fine gusturi, gratie compozitiei de carne de porc si carne de vita, fiarta si ulterior afumata cu rumegus de fag. Salamul vienez este un produs unic pe piata, ce are la baza o reteta traditionala vieneza de succes.

Daca preferi o gustare usoara, Sunca din piept de pui este alegerea perfecta. Obtinuta din bucati de piept de pui dezosat si fiert, sunca poate fi consumata in orice moment al zilei. Avand un continut redus de grasime, sunca este recomandata pentru copii si pentru persoanele care tin dieta.

Infiintata in 1998 in Bucuresti, compania Meda Prod ’98 SA a devenit rapid un jucator important pe piata de mezeluri, ocupand in prezent pozitia a 6-a in topul producatorilor in ceea ce priveste cota de piata. In urma investiilor masive din 2008, fabrica Meda si-a marit capacitatea de productie la 40 de tone de mezeluri/zi.

Bucuresti, 22.01.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *