metalshow

Descopera cu Sapte Seri si Sasha David intimitatile Bucurestiului

Şapte Seri le propune cititorilor din această săptămână cel mai cosmopolit editorial scris de un anonim

Urmând trendul cosmopolit specific metropolelor, Şapte Seri le propune cititorilor să afle de la cea care se semnează sub pseudonimul Sasha David, câteva dintre intimităţile Bucureştiului, o latură a oraşului prea puţin exploatată.

În fiecare saptămână, Şapte Seri aduce câte o poveste, având ca spaţiu de desfăşurare cele mai atractive locaţii din capitală, animate de personaje incitante care frecventează aceste locuri. De fapt, noua rubrică Şapte Seri reprezintă doar un pretext, pentru a dezbate subiecte controversate precum relaţii, iubire, fericire, tristeţe, căutari, găsiri, femei, barbaţi, sex, dragoste, idealuri şi schimbare, formulate în texte simple, sincere despre viaţă, scrise cu foarte multă căldură de Sasha David. “Am viaţa unei femei care iese mult, cunoaşte mulţi oameni şi căreia i se întâmplă tot felul de lucruri obişnuite. Am însă un dar: nu, nu văd prin oameni. Nici nu pot merge pe apă (încă). Am încercat de câteva ori şi să trec prin pereţi, dar nu am reuşit decât să îmi fac nişte vânătăi pe frunte. Aşa merg eu, cu capul înainte. Eu cred doar că nu am încercat cu destulă convingere. De îndată ce reuşesc să trec prin primul perete, vă anunţ. Darul pe care îl am eu se numeşte simplu: hihihi “, spune Sasha David în primul ei articol.

“În fiecare saptămână, Şapte Seri va deschide o uşă către viaţa plină de hihihi a Sashei. Cine este de fapt Sasha David? Nu ştim nici noi prea multe. Ştim doar că e femeie şi că trăieşte în Bucureşti. Ştim că numele este un pseudonimul unei persoane reale, care cunoaşte o gramadă de oameni. Poate o să aflăm împreună cine este Sasha David, dacă va vrea şi autoarea”, a declarat Valentin Vasiloiu, Redactor Şef Şapte Seri.

Şapte Seri vă invită în fiecare săptămână aşadar, să descoperiţi necunoscutele unui oraş aparent liniştit.

Bucuresti, 15.10.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *