bucharest tech week 2021

Descopera “Ce-si doresc femeile

Diverta, alaturi de Editura Cartea de Buzunar si Elmiplant, va invita miercuri, 24 Mai a.c., ora 18.00 in Vitan Mall la un eveniment cu multe surprize, cadouri si rasfaturi, o data cu lansarea volumului “Ce-si doresc femeile”.

Vreti sa stiti ce isi doreste cu adevarat o femeie? Raspunsul il veti afla intr-o noua carte de buzunar, semnata de Roxana Melnicu si Dana Verescu.

“Orice femeie este un conglomerat de aspiratii, modelari, raspunsuri la stimuli si gene personale. Una si aceeasi prezenta feminina poate fi fatala in anumite circumstante si copilaroasa in alte situatii. Femeile sunt versatile si foarte putine isi pastreaza acelasi stil de-a lungul intregii vieti. Nu degeaba se lamenteaza toata lumea ca eternul feminin scapa oricaror incercari de a-l circumscrie si mai ales de a-l pune in cuvinte”, considera cele doua autoare ale volumului.

Va invitam miercuri, ora 18.00, sa descoperim impreuna cele 8 genuri de femeie, intr-o scurta calatorie initiatica in descifrarea tainelor feminine.

Bucuresti, 23.05.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *