Kinodiseea

CA anunta CA World 2007

CA World 2007, evenimentul recunoscut la nivel mondial, destinat clientilor, partenerilor si utilizatorilor tehnologiilor CA de software de management, va avea loc in perioada 22 – 26 aprilie 2007, la Venetian Las Vegas si Sands Expo Center din Las Vegas, Nevada.

“CA World 2007 reprezinta o ocazie deosebita pentru clientii si partenerii CA, de a impartasi idei, de a stabili noi legaturi de afaceri, de a castiga experienta si a testa tehnologiile software CA, lider in industrie. Daca CA World 2005 a fost un eveniment reusit, CA World 2007 va fi, cu siguranta, un eveniment memorabil,” declara Donald Friedman, Ofiter de Marketing in cadrul CA.

Pentru a continua traditia tuturor conferintelor CA, dar mai ales a succesului editiei din 2005 a CA World, cand CA a facut publica noua sa viziune asupra tehnologiei – Enterprise IT Management (EITM), CA World 2007 va oferi din nou clientilor si partenerilor CA oportunitatea de a obtine o perspectiva clara asupra tendintelor din industrie si o imagine detaliata a portofoliului CA – lider in software de management.

Timp de 5 zile, organizatorii CA World 2007 vor oferi participantilor numeroase prezentari business si tehnice, demonstratii practice si hands-on-uri, forum-uri deschise si demonstratii, ajutand astfel companiile sa maximizeze impactul investitiilor in tehnologie asupra proceselor lor de afaceri, in vederea unificarii si simplificarii management-ului sistemelor IT ale acestora. CA World 2007 va oferi, de asemenea participantilor oportunitatea de a relationa direct cu cei mai performanti specialisti din industria IT la nivel mondial.

Bucuresti, 23.05.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *