free download 78 travel guides written by experts

Dell stabileste noi standarde pentru statiile de lucru desktop

Dell a lansat o nouă staţie de lucru, Dell PrecisionTM T3400, concepută pentru a schimba în bine aşteptările utilizatorilor faţă de sistemele cu adresabilitate extinsă.

„Dell Precision T3400 redefineşte nivelurile de performanţă şi flexibilitate pe care utilizatorii le aşteaptă de la staţiile de lucru din segmentul cu adresabilitate extinsă,” a declarat Eric Greffier, Director of Client Solutions, Dell EMEA. „Dell îşi consolidează poziţia de lider de piaţă prin integrarea în acest nou produs de funcţii de ultimă generaţie, precum capabilităţi de grafică duală, procesoare şi memorie cu lăţime mai mare de bandă – caracteristici de care sistemele similare nu au beneficiat până în prezent.” În ultimii 8 ani, Dell Precision se mândreşte cu faptul că este cea mai bine vândută gamă de staţii de lucru profesionale.1 Dell îşi simplifică gama de staţii de lucru prin conceperea şi garantarea funcţionării platformelor acestora cu produsele a peste 27 de dezvoltatori independenţi de software, cu suport pentru 63 de aplicaţii şi servicii. Această compatibilitate extinsă oferă garanţia faptului că staţiile de lucru Dell pot a rula cele mai performante aplicaţii software din domenii precum inginerie, creare de conţinut digital, ştiinţă, finanţe şi dezvoltare de software.

Principalele caracteristici ale sistemului Dell Precision T3400:
·    Single socket cu suport pentru cele mai noi procesoare Intel®Core™2 Duo şi Extrem – pentru performanţe tangibile. Aceste procesoare dispun de noua microarhitectură Intel®Core™ cu chipset Intel X38 Express. Astfel, se obţin lanţuri de prelucrare a informaţiilor (pipeline) mai scurte, frecvenţă internă mai redusă şi front side bus de viteză superioară (1333MHz) faţă de microarhitecturile anterioare Intel – înregistrând o creştere a performanţei de până la 63% comparativ cu procesoarele Intel®Pentium®D şi Extreme Edition.*
·    Opţiuni extinse pentru memorie şi stocare. Dell Precision T3400 oferă suport pentru memorie de 800Mhz ECC de la 1GB până la 8GB. Utilizatorii pot configura sistemul cu până la patru hard disk-uri cu opţiune pentru SATA sau SAS şi configuraţii RAID.
·    Opţiuni pentru cele mai bune plăci video din domeniu, de nivel de staţie de lucru, începând cu plăci 2D entry-level, până la plăci video 3D de înaltă performanţă. Pentru rularea aplicaţiilor performante 3D, Dell Precision T3400 este disponibil împreună cu tehnologia NVIDIA Quadro FX 4600. Dell Precision T3400 oferă, de asemenea, suport pentru configuraţii de grafică duală şi suport pentru până la patru ecrane externe.
·    Design inteligent. Carcasa compactă permite atât configuraţii mini-tower, cât şi desktop şi dispune de drive-uri optice rotative, care pot fi orientate orizontal sau vertical pentru acces şi funcţionalitate optimă.

Preţuri şi disponibilitate

Sistemul Dell Precision T3400 este disponibil începând de astăzi la preţul de pornire de 868 Euro, fără TVA şi taxe de livrare. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să vizitaţi www.dell.com/precision.

Bucuresti, 11.10.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *