free download 78 travel guides written by experts

Delia Oniga este noul redactor-sef al revistei HR Manager

Începând cu luna octombrie, Delia Oniga se alatură revistei HR Manager în calitate de redactor-şef.

Delia Oniga are o experienţă vastă în jurnalismul economic, şi mai ales, cel despre managementul resurselor umane. Cunoaşte problemele industriei, colaborează în mod frecvent cu furnizorii de soluţii pentru resurse umane, este atentă la tendinţele internaţionale în managementul resurselor umane.

Are 25 de ani şi sute de articole scrise pe teme diverse privind piaţa resurselor umane (fenomene, companii, oameni). Experienţa ei anterioară cuprinde o colaborare de 3 ani cu Ziarul Financiar, fiind redactor la suplimentului Profesii. Este un jurnalist care pune accentul pe profesionalismul oamenilor intervievaţi, pe oamenii din centrul articolelor. Este intersată şi de informaţia venită din canalele de ‘new media’ – bloguri, social media etc.

Este absolventă a Facultaţii de Jurnalism şi masterand în Antropologie la SNSPA.

"Directorii de resurse umane, managerii, specialiştii şi consultanţii în resurse umane fiecare să îşi facă auzită ”vocea” în paginile revistei HR Manager! Cred că profesioniştii care lucrează în resurse umane au nevoie de informaţii despre piaţă, de puncte de vedere ale colegilor de breaslă, despre tendinţele internaţionale în politicile de resurse umane. Cu aceste gânduri pornesc la drum şi sper să fac cinste proiectului început de Rodica Nicolae şi continuat de Miruna Nicolae. Imi doresc să dezvolt în perioada urmatoare proiectul online al Revistei HR Manager, să construiesc un produs performant atât în print cât şi online, să rămânem referinţa de informare a profesioniştilor din resurse umane." a declarat Delia Oniga.

In 2009, Delia a fost desemnată “Cel mai bun jurnalist de HR al anului”.

Bucuresti, 03.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *