free download 78 travel guides written by experts

Delia Matache: “Ne-am despartit ca sa nu ne certam”

Cunoscuta cantareata Delia Matache a stat de vorba prin telefon cu prezentatorii emisiunii “Semen cu Ivan” de la ProFM si MTV despre proaspata despartire de iubitul ei Matteo.

Intrebata in ce relatii a ramas cu fostul iubit si daca mai exista sanse de impacare in viitorul apropiat, Delia a declarat:“ Am fost putin mai matura si am hotarat ca e mai bine sa ne despartim decat sa ne certam. Nu s-a intamplat nimic urat, ba chiar lucram impreuna la noul album. In acest moment nu mai vreau sa fim iubiti sau sa fim legati sufleteste. ” In plus, artista a marturisit ca nu se gandeste sa inceapa prea curand o noua relatie: “ N-am pus ochii pe nimeni, sunt singura si nu ma sperie deloc asta… doar sunt fata mare” a declarat Delia Dj-lor ProFM. Curiosi sa afle mai multe detalii despre viata persoanla a artistei, cei doi prezentatori au tinut sa o invite in studioul ProFM la urmatoarea editie de “Semen cu Ivan”.

Asadar, toti cei care doresc sa afle in direct de la Delia Matache mai multe detalii legate de despartirea ei de Matteo sunt invitati sa urmareasca emisiunea “Semen cu Ivan” de la ProFM si MTV pe 30 octombrie.

Bucuresti, 29.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *