free download 78 travel guides written by experts

Solutiile Guvernului Privat pe tema “Sanatate’ in dezbatere la The Money Channel

Televiziunea de business The Money Channel difuzeaza astazi, incepand cu ora 17:15, o noua editie a emisiunii "Guvernul Privat". Emisiunea isi propune sa puna in discutie concluziile dezbaterii pe tema “Sanatate”, cea de-a treia etapa a proiectului Business Standard, Guvernul Privat. Invitatii lui Dan Suciu, realizatorul emisiunii, vor fi Dan Zaharescu, Director executiv, Asociatia Romana a Producatorilor Internationali de Medicamente(ARPIM), Cristian Vladescu, fost presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate si Delia Budurca, jurnalist Business Standard.

Reuniti intr-o “sedinta de guvern” in cadrul proiectului initiat de Business Standard “Guvernul Privat”, membrii comunitatii de business din domeniul medical si farmaceutic au identificat, vineri, 24 octombrie, principalele masuri care ar putea schimba situatia de criza din domeniul sanitar, printre care: buget pentru sanatate de 7% din PIB, informatizarea intregului sistem, pentru o alocare transparenta a resurselor, precum si introducerea asigurarilor de sanatate. De asemenea, acestia au cerut predictibilitate si o strategie coerenta care sa antreneze schimbari sistemice.

"Guvernul Privat” este o initiativa prin care cotidianul de afaceri, Business Standard isi propune sa creeze un program de guvernare alternativ cu solutii pragmatice pentru 10 probleme nevralgice ale economiei si societatii romanesti.

Proiectul este structurat pe urmatoarele teme de discutie: infrastructura, educatie-piata muncii, sanatate, turism, fiscalitate, administratie publica, mediu-energie, agricultura, decalajul rural-urban si cercetare-dezvoltare.

Pentru mai multe detalii despre proiect, calendarul dezbaterilor si participantii la discutiile pe tema „Sanatate” intra pe www.guvernulprivat.ro. De asemenea, cei interesati pot participa la dezbaterile online. Cele mai bune solutii vor fi publicate in cotidianul Business Standard.

Bucuresti, 29.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *