metalshow

Declaratie Tudor Giurgiu – emisiunea Intre bine si rau

În urma ediţiei emisiunii „Între bine şi rău”, difuzată de TVR 1 în ziua de marţi, 13 februarie, pentru care TVR a fost sancţionat de Consiliul Naţional al Audiovizualului cu somaţie publică, vă transmitem declaraţia preşedintelui-director general al TVR, Tudor Giurgiu:

„Dezaprob categoric, în mod public, astfel de încălcări ale Legii audiovizualului în emisiunile de la televiziunea publică. Nu suntem adepţii nici unui fel de partizanat, fie el politic sau de altă natură, suntem o instituţie publică, aflată în serviciul publicului plătitor de taxă. Consider că este de datoria mea să iau poziţie în acest caz şi am cerut deja Direcţiei Programe şi directorului TVR 1 să îi atragă atenţia domnului Liviu Mihaiu, în calitate de moderator, că trebuie să respecte legislaţia în vigoare şi că vom lua măsuri severe dacă se va repeta această situaţie. Aştept profesionalism de la angajaţi şi colaboratori atât pe sticlă, cât şi în afara emisiei.

Televiziunea Română a luat deja legătura cu domnul Ion Iliescu, care va primi drept la replică pentru afirmaţiile care s-au făcut la adresa domniei sale în emisiunea «Între bine şi rău».”

Bucuresti, 15.2.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *