free download 78 travel guides written by experts

De ziua lui, Cristi Stanciu a fost surprins de colegii de la Radio 21 cu tort si artificii

Duminică, 21 februarie, DJ-ul Cristi Stanciu a împlinit 29 de ani. Pentru prima dată în ultimii ani, Cristi a decis să nu-şi sărbătorească ziua de naştere cu mare fast. Pentru că Radio 21 este staţie de distracţie şi nu se iroseşte nicio ocazie de petrecere, colegii lui de la Radio 21 au plănuit în secret o petrecere surpriză, luni seară la sediul radioului.

„Mi-am început emisia la ora 19.00, ca în fiecară seară împreună cu Soci. În timpul celei de-a doua intervenţii, uşa s-a deschis brusc şi colegii noştri au năvălit în studio, având  tort, artificii şi şampanie. Nici nu-mi trecea prin minte că mi se pregătise o asemenea surpriză şi m-am emoţionat. Este pentru prima dată când primesc un tort cu artificii de ziua mea. Le mulţumesc şi ascultătorilor pentru zecile de mesaje şi de urări”, a povestit Cristi Stanciu.

„Eu am complotat cu ceilalţi prieteni ai noştri din radio să-i facem o surpriză lui Stanciu de ziua lui. Habar nu aveam că mi se va cânta şi mie „La mulţi ani”, pentru că s-au împlinit 2 ani de când fac parte din echipa Radio 21”, a explicat surprins Soci.

Stanciu şi Soci au crezut că petrecerea s-a terminat, dar momentul cel mai hazliu al serii a fost când Stanciu s-a trezit cu tortul plin de frişcă în faţă.

Înregistrarea video a momentului care a stârnit hohote de râs luni seară la Radio 21 poate fi urmărită pe www.radio21.ro.

Bucuresti, 23.02.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *