free download 78 travel guides written by experts

Inscrierile pentru Bursa Intercultura in Italia continua pana pe 7 martie

Termenul limită pentru înscrierea şi trimiterea dosarelor pentru programul de burse de studiu în Italia în valoare de 12.000 euro a fost prelungit până pe 7 martie 2010. Iniţiată şi susţinută de Intesa Sanpaolo Bank, Bursa Intercultura a ajuns la cea de-a 3-a ediţie şi se adresează tuturor elevilor de liceu din România, născuţi între 01.01.1993 – 31.06.1995 (clasa a 9-a sau a 10-a în anul şcolar curent). Aceştia au posibilitatea de a câştiga un program de studii pentru 1 an şcolar într-un oraş din Italia.

Bursa Intercultura acoperă toate cheltuielile necesare, inclusiv transportul şi cazarea şi oferă câştigătorilor şansa de a petrece un an într-o familie italiană. Detalii despre programul de burse Intercultura, marturii ale bursierilor din Romania de până acum, formularele care trebuie completate şi alte informaţii utile sunt disponibile pe prima pagină a web site-ului Intesa Sanpaolo Bank sau în secţiunea Cariere.

Selecţia candidaţilor pentru Bursa Intercultura se va face în mod obiectiv, în Italia, direct de către Fundaţia Intercultura/AFS, co-organizatoare a acestui program. Procesul de selecţie constă în mai multe etape şi va fi finalizat până la sfârşitului lunii martie a anului în curs. Câştigătorii Bursei Intercultura vor fi anunţaţi public în prima parte a lunii aprilie.

Fundaţia Intercultura/AFS

Fundaţia Intercultura/AFS este o organizaţie internaţională, non profit, care oferă oportunităţi de schimburi educaţionale interculturale pentru a-i ajuta pe cei interesaţi să-şi dezvolte cunoştinţele şi aptitudinile. Fundaţia activează încă din 1919 şi a organizat schimburi culturale în peste 90 de ţări. Din 2005 fundaţia colaborează cu Grupul Intesa Sanpaolo în organizarea de programe pentru elevi din ţările în care Grupul activează.

Bucuresti, 23.02.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *