Shadow

De unde cumperi cele mai bune materiale de construcții în Iași

Dacă intenționezi să-ți renovezi casa, apartamentul sau biroul, probabil că te aștepți la un proces lung și complicat. E adevărat! Lucrările de renovare și amenajare pot dura mult și se pot dovedi dificile, mai ales dacă nu ai un plan sigur și nu folosești materiale de calitate.

Pentru a te asigura că totul merge bine, iar rezultatele vor fi exact așa cum ți le imaginezi, este nevoie să cumperi materiale de construcții calitative și rezistente dar care să poată fi manevrate cu ușurință.

magazin de materiale de construcții în Iași

sursa foto

Dacă nu ești sigur la ce să fii atent și care sunt cele mai bune materiale de construcții pe care le poți găsi în Iași, orașul tău, mai jos vei găsi câteva recomandări utile. Le luăm pe rând:

1. Zidărie, plăci de gips-carton, profile metalice

Aceste elemente constituie baza proiectului tău, fie că vorbim despre construirea unei case sau renovarea unui apartament. De aceea, trebuie să te asiguri că alegi topul gamei de materiale.

Dacă vrei să investești în produse de cea mai înaltă calitate, consultă acest magazin de materiale de construcții în Iași. Vei găsi aici o varietate de materiale pentru locuința ta sau biroul tău. Le poți vedea online și le poți comanda rapid, pentru a economisi timp și efort!

Când alegi plăcile de gips-carton, ai grijă să alegi unele tratate potrivit nevoilor tale. Acestea pot avea rezistență crescută la umezeală, la foc sau alte specificații care te-ar putea interesa.

De asemenea, profilele metalice pot ajuta la obținerea unor pereți drepți și rezistenți, așa că nu ezita să le alegi pe cele mai bune.

2. Amorsă și vopsea lavabilă

Următorul pas după zidirea cărămizilor, montarea plăcilor de gips-carton sau întinderea gletului, este aplicarea amorsei și a vopselei lavabile. Aceste două produse trebuie să fie calitative, fiindcă rezistența aspectului imaculat al pereților depinde de acest lucru.

Când alegi vopseaua, poți opta pentru o formulă cu ioni de argint, care să țină mucegaiurile și bacteriile la distanță. De asemenea, poți alege o vopsea calitativă, care să fie rezistentă la praf și care să se poată curăța cu ușurință la nevoie. Chiar dacă prețul va fi unul mai crescut, pe termen lung, te vei bucura că ai luat deciziile bune!

3. Spumă, etanșanți, silicon și chit

Aceste produse, chiar dacă par doar simple detalii, pot fi extrem de importante atunci când privești imaginea de ansamblu.
Dacă nu alegi formule calitative, create să reziste și să aibă un grad maxim de eficiență, riști ca umezeala să se strecoare printre plăcile de gresie și faianță. Rezultatul? Mucegaiuri și alte situații nedorite.

Din acest motiv, atunci când alegi un silicon sau un chit, ține cont de ingredientele sale, de brand, dar și de nuanță. Aceasta ar trebui asortată cu plăcile de ceramică sau parchet.

Poți comanda o gamă largă de produse de pe Matis.ro fiindcă acolo vei găsi întotdeauna cele mai bune materiale de construcții din Iași.

4. Plăci ceramice

Când alegi plăcile ceramice, precum gresia și faianță, trebuie să-i iei în considerare o mulțime de factori. De exemplu, dacă este vorba despre gresia din baie, trebuie să alegi un model rezistent la alunecare și umezeală accentuată, dar care să se curețe ușor cu un mop și o soluție blândă de curățat. Totodată, cu cât gresia și faianța sunt de o mai bună calitate, cu atât acestea vor fi mai rezistente. Prin urmare, nu vei avea de-a face cu zgârieturi sau ciobituri.

5. Parchet

Nu în ultimul rând, parchetul trebuie și el să fie ales cu grijă. Un model premium de parchet laminat poate reprezenta alegerea perfectă pentru tine, mai ales dacă locuiești într-un apartament. Un parchet de calitate, comandat de pe Matis.ro, te va ajuta să obții acel efect cald și primitor în locuință și acel aspect luxos care durează în timp.

În final, ține minte că materialele de construcții calitative reprezintă soluția ideală atunci când vrei ca locuința ta să arate minunat pe termen lung. Investește în produse bune și nu vei regreta nicio secundă!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *