free download 78 travel guides written by experts

De Crăciun, programul „Bucurie la cutie” a ajuns la copiii din București și din 23 de județe ale țării

Ediția de Crăciun a programului „Bucurie la cutie” a însemnat daruri bogate pentru copiii de care Fundația Mereu Aproape are grijă prin campania socială „Schimbă o viață”. La ei au ajuns sutele de cutii pline cu haine și încălțăminte, rechizite și jucării, dar și cu alimente, toate menite să le aducă în suflet bucuria sărbătorilor de iarnă.

Cei 611 beneficiari ai programului provin din familii modeste, precum și de la grădinițe și școli din București și din județele: Arad, Bihor, Botoșani, Brașov, Buzău, Caraș-Severin, Călărași, Cluj, Giurgiu, Gorj, Ialomița, Iași, Ilfov, Maramureș, Mureș, Neamț, Olt, Prahova, Sălaj, Teleorman, Tulcea, Vaslui, Vrancea.

Darurile au fost pregătite cu multă grijă de donatorii și partenerii Fundației: Compania Sika România, Școala Pro Ingenio, Grădinița Happy Planet Kids, Cris-Tim, Accent Travel & Events, Leroy Merlin România, Alka, Badenis, Alex Star, G2Travel, Grădinița Alegra, Rostar, Sultan, Arcade Cafe, Novotel, departamentul Programe al Antenei Group.

Bucurie la cutie

Bucuria nu a fost doar a copiilor, ci și a familiilor acestora: „Vrem să vă mulțumim din suflet. Ați făcut o mare bucurie copiilor, sunt foarte încântați de tot ce au primit, chiar ne-ați umplut sufletele cu multă bucurie.” – familia Murariu, județul Iași; „A venit Moș Crăciun! Fetele deja se joacă. Sunt atât de frumoase cadourile și de multe! Vă mulțumim din suflet!” – familia Deliman, București.

„Implicarea donatorilor a fost impresionantă la această ediție «Bucurie la cutie». Mulți dintre ei sunt copii de la școli și grădinițe private din București care nu au putut pleca în vacanţa de Crăciun ştiind că sunt atât de mulți copii, de aceeași vârstă cu ei, care nu se pot bucura de sărbători. Le mulțumim tuturor pentru susținere și pentru generozitate!”, a spus Maria Ioniță, Project Managerul campaniei „Schimbă o viață”.

Programul „Bucurie la cutie” se desfășoară din anul 2013 în cadrul campaniei „Schimbă o viață” a Fundației Mereu Aproape și este menit să îi sprijine pe românii care fac tot posibilul să trăiască demn, ai căror copii merg la școală și au rezultate bune la învățătură. Sunt români care nu se lasă doborâţi de greutăţile vieţii și copii care nu ştiu ce gust are ciocolata, ce este un televizor sau o ţară pentru că nu au avut, nu au văzut sau nu au străbătut-o.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *