Shadow

De Black Friday, Falcon Electronics reduce cu până la 91% prețurile la electronice auto, drone și gadget-uri

Magazinul online store.falcon.ro va avea reduceri de minimum 20% la majoritatea produselor din oferta de Black Friday

Falcon Electronics, lider pe piaţa echipamentelor electronice auto din România va da startul campaniei Black Friday pe 16 noiembrie 2018, începând cu ora 9.00. Astfel, în cursul zilei de vineri, cei care doresc să cumpere ceva nou pentru un plus de confort în mașină, un gadget mult dorit sau un cadou pentru cei dragi, au posibilitatea de a comanda produsele preferate cu reduceri de până la 91%.

Și în acest an, dronele vor fi printre produsele vedetă ale acestei campanii de Black Friday. Astfel, modelul Parrot Disco FPV va avea o reducere substanțială de 36%, ajungând să coste doar 3899 lei.

Pasionații de gadget-uri auto vor avea surpriza să găsească pe store.falcon.ro sisteme de securitate Viper cu reducere de până la 30%, senzori de parcare Directed cu până la 27% discount, dar și stații CB radio Cobra cu 34% mai ieftine.

Falcon Electronics Black Friday

Pentru un plus de securitate în trafic, de Black Friday, Falcon Electronics reduce prețurile și la camerele auto DVR Nextbase cu până la 30%. Carkit-urile Parrot pentru conversații telefonice în siguranță, cu mâinile pe volan, vor avea un discount de până la 20%.

Sistemele audio pentru mașină Sony și JVC vor avea și ele reduceri spectaculoase, unele modele fiind comercializate la prețuri cu până la 47% mai mici.

Cele mai mari reduceri procentuale vor fi la căștile audio Kicker și JVC, ce vor putea fi achiziționate chiar și cu 91% mai puțin, fiind produse foarte potrivite și pentru cadourile de final de an.

“Black Friday este singura perioadă din an când pot fi cumpărate la cele mai bune prețuri electronice auto, dar și gadget-uri, precum drone, camere video, căști sau sisteme inteligente de senzori pentru îngrijirea plantelor. Fiind deja la a 8-a ediție Black Friday, ne-am pregătit din timp în așa fel încât experiența generală pe care o trăiesc toți cumpărătorii aflați în magazinul nostru online să fie memorabilă. În afara reducerilor substanțiale, oferim clienților noștri și posibilitatea de a plăti în rate, fără dobândă, prin card bancar, toate produsele pe care și le doresc“, declară Corina Dițu, Marketing Manager la Falcon Electronics.

Pentru că volumul de colete pe care rețelele de curierat trebuie să le livreze în perioada următoare este foarte mare, Falcon Electronics le oferă clienților care se grăbesc să intre în posesia comenzilor posibilitatea de a le ridica personal din sediile din București și din țară. Întreaga rețea de magazine de unde se vor putea colecta produsele poate fi consultată pe website. Cei care vor să afle primii ce produse intră la reducere sunt invitați să se înscrie pe pagina dedicată Black Friday.

Falcon Electronics participă la campania Black Friday și alături de partenerii săi tradiționali, marii retaileri online și offline, dar pentru această ediție a pregătit și produse ce vor fi comercializate cu discount, exclusiv pe store.falcon.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *