free download 78 travel guides written by experts

De 2 ani impreuna cu Digi TV

Serviciul Digi TV împlineşte luna aceasta doi ani! Lansat în decembrie 2004, primul serviciu de televiziune digitală prin satelit, în sistem DTH, din România – Digi TV – are în prezent aproape 500.000 de abonaţi pe întreg teritoriul ţării.

Prezentând, pentru început, o ofertă de 32 de canale tv distribuite în două pachete de programe (Bază şi Extra), serviciul Digi TV a crescut şi oferă astăzi 71 de programe tv, grupate în 8 pachete: Pachetul Popular ce cuprinde 34 de canale tv, Pachetul Bază cu 51 de programe, Pachetul Extra I cu 57 de canale, Extra II – 63 programe, Extra Complet – 69 canale. La acestea se adaugă oferta Pay TV: Pachetul HBO, Pachetul Cinemax şi Pachetul HBO MaxPak.

Serviciul de televiziune prin satelit Digi TV a cunoscut o dezvoltare rapidă şi în afara graniţelor României. La începutul anului, RCS & RDS a lansat serviciul DTH în Ungaria, unde după doar o lună, au fost înregistraţi deja 10.000 de abonaţi. În prezent, Digi TV Ungaria deserveşte aproximativ 200.000 de abonaţi. Digi TV a fost bine primit şi în Slovacia, la începutul lunii iunie. După doar 6 luni, serviciul este în casele a 100.000 de clienţi. Cea de-a 4a ţară în care pătrunde Digi TV este Cehia. Lansarea oficială a avut loc la 15 august 2006, iar până astăzi, a atins pragul de aproximativ 40.000 de abonaţi. O ascensiune importantă a serviciului a fost înregistrată atât în Croaţia cât şi în Serbia. Digi TV a fost lansat pe aceste pieţe la sfârşitul lunii noiembrie 2006 şi după doar o lună deserveşte 5000, respectiv 10.000 de clienţi.

Creşterea numărului de abonaţi ai Digi TV se datorează preţurilor foarte accesibile, ofertelor şi promoţiilor care se pliază nevoilor consumatorilor, calitatea foarte bună a recepţiei semnalului, numărul mare de programe şi uşurinţa contractării şi instalării oriunde în ţară.

Bucuresti, 21.12.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *