free download 78 travel guides written by experts

Fii Telespectatorul Anului de Revelion!

Marţi, 26 decembrie – duminică, 31 decembrie, la TVR 1

Semifinale şi marea finală Vrei să fii No. 1?

TVR împlineşte în acest decembrie jumătate de secol! De aceea, un concurs pe măsură le este pregătit telespectatorilor, cei care justifică existenţa oricărei televiziuni din lume.
Opt regiuni din ţară, plus Bucureştiul, se vor întrece într-un concurs maraton, cu mai multe etape, iar pe 31 decembrie, după miezul nopţii, va fi desemnat Telespectatorul Anului, dintr-un număr de 50 de finalişti. No. 1, cel care va demonstra că ştie cele mai multe lucruri despre televiziunea publică, va pleca acasă cu o maşină sport germană seria trei.

Pentru cei 50 de finalişti din întreagă ţară, care se vor lupta în perioada 26-31 decembrie, TVR a ales deja şapte arbitri pe măsură!

În cinci semifinale şi o mare finală (desfăşurată în direct în noaptea de Anul Nou, de la ora 20.10) Cătălin Măruţă, însoţit de Alexandra Velniciuc, Xing-Elena Ling, Iulia Lumînare, Luminiţa Anghel, Adriana Titieni (în primele cinci seri) şi de Crina Matei (în seara de Anul Nou), vor crea atmosfera perfectă pentru intrarea în noul an în toate cele şase zile de concurs!

Programul fiecăreia dintre cele şase seri de concurs maraton, atât pentru concurenţii care se întrec în platou, cât şi pentru telespectatori va fi unul unicat. Fiecare dintre cele opt regiuni implicate, dar şi capitala vor fi reprezentate de artişti români cunoscuţi de noi toţi şi care au legătură cu zona pe care o susţin.

„Bătălia” începe pe 26 decembrie, cu Ardealul şi Muntenia. Din Ardeal vin Florin Piersic şi Dorel Vişan, iar pe munteni îi va reprezenta Nico.

În 27 decembrie se încinge lupta între Moldova şi Oltenia. Moldovenii vor fi susţinuţi de Loredana Groza, iar oltenii de actorul Virgil Ogăşanu şi de o trupă de căluşari… originali.
Joi se întrec Maramureşul cu Dobrogea, Maramureşul fiind reprezentat cu mândrie de soţii Cornelia şi Lupu Rednic, respectiv de Narcisa Suciu, iar pentru Dobrogea vor veni în platou 3SE.

Vineri, pe 29 decembrie, e rândul concurenţilor din Crişana şi Banat să demonstreze că sunt adevăraţi telespectatori TVR. Din Crişana vine trupa „Celelalte cuvinte” să îşi susţină co-naţionalii, iar bănăţenii se bucura de o Operetă Ana Lugojana, interpretată de Marius Ţeicu, Dana Războiu şi Ştefan Popa Popas.

Cu o seară înainte de Anul Nou, este rândul Bucureştiului să îi dea pe cei mai fideli telespectatori. Vor fi prezenţi băieţii din trupa Simplu, dar şi Mirabela Dauer, Carmen Trandafir şi Luminiţa Anghel într-un moment special „Tudor Muşatescu”.
Şi, surpriză de proporţii: primarul Adriean Videanu va cânta pentru capitala pe care o conduce!

În seara de Anul Nou, vor fi prezenţi, prin intermediul unor momente ilustrative, Cosmin Prelipceanu şi Monica Ghiurco în roluri cu totul inedite, George Ivaşcu, Stela şi Arşinel, Emilia Popescu şi Horaţiu Mălăele, Draga Olteanu Matei şi Sebastian Papaiani, Dida Drăgan şi Orchestra Filarmonicii din Berlin, Elena (ex-Mandinga), Mandinga, Akcent, Corina, Zdob şi Zdub şi mulţi alţii.

Bucuresti, 21.12.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *